hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Új témák a János Online Akadémián

János Online Akadémia néven indítják el azt a weboldalt, amely a Szent János Kórház ingyenes, mindenki számára elérhető online tanfolyamait gyűjti össze.

A nagy sikerű, több díjjal is kitűntetett online szülésfelkészítő tanfolyam mellett 3 új témában (a gyakori gyermekbetegségek, a meddőség kivizsgálása, illetve a várandósság és szülés időszakában fellépő pszichés problémák)  nyújtanak online információkat a szakemberek.

"Hitünk szerint a gyógyító kapcsolat a felek közötti hatékony együttműködés. Ennek alapfeltétele a páciensek megfelelő tájékozottsága, hiteles információkra épülő tudatossága. Ezt a gyógyító kapcsolatot szeretnénk segíteni 2020 óta online tanfolyamainkkal", mondja Dr. Ralovich Zsolt főigazgató.

Az úttörőnek számító, többszörösen díjnyertes szülésfelkészítő az ország legnépszerűbb online tanfolyama lett, ma már minden 7. kismama a "Babára várva" képzéssel készül élete egyik legnagyobb eseményére. Ezen felbátorodva, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával új témákban is segítünk, melyeket reményeink szerint legalább ennyire hasznosnak találnak majd az érdeklődők.

A János Akadémia a www.janosakademia.hu címen érhető el.

 

(forrás: Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés