hirdetés
hirdetés
2024. május. 16., csütörtök - Mózes, Botond.
hirdetés

Zadek – Peer Gynt

  A Budapesti Őszi Fesztivál kínálatáról részletesen ugyan csak következő lapszámunkban írunk, de az egyik legkiemelkedőbb színházi eseményre már most felhívjuk az olvasók figyelmét – tartván attól, hogy a jegyek gyorsan fogynakimages/
  Néhány évvel ezelőtt az egyik legjobb európai színházi rendező, Peter Zadek megrendezte Ibsen Peer Gyntjét a hajdani Brechtszínházban, a Berliner Ensemble társulatával. A 2004-es premier óta a produkció számos fesztiválon aratott nagy sikert; legutóbb Bécsben, a Wiener Festwochen rendezvénysorozatán. Október 17-én és 18-án pedig a Madách Színházban lesz látható.
  Az előadás mind az értelmezést, mind pedig a szcenikai megvalósítást tekintve parádés: Zadek Peerje az örök kíváncsi, aki úgy viharzik végig az életen, hogy mindent felhabzsol, aztán a végén mégis, illetve mégsemimages/ A címszereplő Uwe Bohm fantasztikus alakítása mellett feledhetetlenek a színpompás epizódok, a fantáziadús zene, valamint a meglepő, különleges világítás, melynek révén valamennyien a nagy kaland részeseivé válunk. Jegyek és információ:
 
www.bof.hu

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés