hirdetés
hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.
hirdetés

Útkereső klikkek

Világjáráshoz vagy akár csak egy nyaralás megszervezéséhez egyre többen veszik igénybe a világhálót. A tendencia nagy vesztesei az utazásszervezők lehetnek, nyertesei pedig az értékesítést kizárólag internetes alapra helyező kis szállodák és diszkont légitársaságok. Az interneten minden úti cél és utazási szolgáltatás elérhető, ugyanakkor a virtuális világjárás-szervezés némi hozzáértést és körültekintést is igényel.

Meg lehet szervezni egy komplett utazást a számítógép előtt, utazási irodák közreműködése és egyetlen telefonhívás nélkül? A kérdes korántsem csupán elméleti, a www. confhotel.hu internetes szakportál információja szerint az üzleti utak negyedét már ezzel a módszerrel intézik, és a magánszférában is hódít a világhálós utazásszervezés. Becslések szerint csupán Európában az online utazási piac 23 százalékkal, 26 milliárd dollárra emelkedik ebben az évben. Szakértők szerint

az online foglalások száma

robbanásszerűen növekedhet a jövőben, és ez teljes mértékben átalakíthatja az utazási piacot. Az internetes értékesítés a leglátványosabban és a legerőteljesebben a légitársaságoknál bővül, nem csupán a „régi” nagyok fordítanak erre egyre nagyobb figyelmet, de a fapados társaságoknál például alapvetően csak online és telefonon lehet jegyet rendelni.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
HARGITAI MIKLÓS ZOLTÁN
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés