2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.
hirdetés

Új vezérigazgató a BMS Magyarország élén

Massimiliano Magnellit nevezték ki a Bristol Myers Squibb Magyarország vezérizgazgatójává, közölte portálunkkal a biotechnológiai gyógyszercég.

A Bristol Myers Squibb bejelentette, hogy Massimiliano Magnellit nevezték ki a cég magyarországi vezérigazgatójává. Új munkakörében Massimiliano vezeti a magyar leányvállalatot, egy olyan időszakban, amikor a vállalat termékportfóliója jelentősen bővül, annak érdekében, hogy még több beteg számára kínálhasson esélyt a gyógyulásra.

Massimiliano közel húszéves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet különböző iparágakban szerzett, beleértve a tanácsadást, a fogyasztási cikkek iparát és a gyógyszeripart. Mielőtt csatlakozott volna a BMS-hez, Massimiliano több vezető FMCG vállalatnál dolgozott az értékesítés és a marketing területén, és több transzformációs projektet vitt sikerre, főként Európában. 

Massimiliano 2011-ben csatlakozott a BMS-hez, majd egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be a marketing és az értékesítés területén, és számos termék bevezetéséért felelt különböző terápiás területeken. 2017-ben tagja lett a BMS olaszországi vezetőségének, és a Strategy & Operations részleg vezetőjeként támogatta a vállalat Commercial Excellence stratégiájának felgyorsítását az olasz piacon. 2020-ban mint Business Strategy & Operations Senior Director csatlakozott a BMS újonnan létrejött régiójához, amely Közép-Kelet-Európa, Törökország, Izrael, India és Oroszország piacait foglalta magában, és kulcsszerepet játszott a vállalat kereskedelmi stratégiájában, a portfólió bővítésére összpontosított kiemelkedő növekedésben. Vezérigazgatói kinevezését megelőzően hasonló pozíciót töltött be egy több mint negyven közel-keleti, afrikai, latin-amerikai és európai piacot magában foglaló régióban.

A Bristol Myers Squibb biotechnológiai gyógyszercég új magyarországi vezérigazgatója, Massimiliano Magnelli (Fotó: BMS)
A Bristol Myers Squibb biotechnológiai gyógyszercég új magyarországi vezérigazgatója, Massimiliano Magnelli (Fotó: BMS)

Kinevezésével kapcsolatban Massimiliano így nyilatkozott: 

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Bristol Myers Squibb magyarországi leányvállalatához, és részese lehetek egy kiemelkedően tehetséges és elkötelezett csapatnak, amelynek tagjaival az elmúlt években már volt szerencsém
együtt dolgozni korábbi pozíciómban. Egy olyan izgalmas időszakban csatlakozom a magyar szervezethez, amikor portfóliónk sokszínűbbé válik, és örömmel erősítem együttműködéseinket a BMS minden partnerével, akikkel közösen dolgozhatunk a BMS legfőbb küldetéséért, hogy megváltoztassuk a betegek életét a tudomány által. Biztos vagyok abban, hogy holisztikus megközelítéssel jobban támogathatjuk Magyarország egészségügyi rendszerét, legyőzhetjük a kihívásokat és jobb egészségügyi eredményeket érhetünk el az egész társadalom számára.”

A Bristol Myers Squibb egy Magyarországon is jelen lévő globális biotechnológiai gyógyszercég, melynek küldetése, hogy megváltoztassa a betegek életét a tudomány által. További információk a vállalatról a bms.com/hu weboldalon olvashatók.

cimkék

hirdetés

Könyveink