2024. május. 08., szerda - Mihály.
hirdetés

Ugandai csoda

A Magyar Afrika Társaság (AHU) és tagjai a 2017-es év január 1-jén nemcsak fogadkoztak, hanem már tettek is, írja a Globoport.

A támogató családok által küldött személyre szóló ajándékcsomagokat, alap és kiegészítő élelmiszereket, tisztálkodási szereket és bébitápszereket vittek a St. Kizito gyermekotthonnak.

Egy éve indult a Magyar Afrika Társaság átfogó jóléti-támogatási programja Ugandában, a kenyai határ közelében, az Elgon-hegy lábánál található otthonban. A programban virtuális örökbefogadó szülők segítik anyagi támogatásokkal és esetenként tárgyi adományokkal az apácák által nevelt kis lakók létét.

Ma itt Mbaléban a csodát nem is ők, a tiszta lelkű gyermekek élték át, amikor átölelték a plüssállatokat és tágra nyílt szemekkel próbálták feldolgozni az eléjük táruló játékok színes forgatagát, hanem mi magunk, akik lelkünkben ugyan megfeszülve és könnyeinkkel küszködve, de büszkeséggel eltöltve figyeltük a parányi angyalokat.

Köszönjük mindenkinek, aki akár egy percet is törődött a St. Kizito árvaház csöppségeivel, vagy támogatásával hozzájárult a segítők munkájához. Mert ez az igazi csoda, amit mindenkinek át kell élnie.

Ha kívánhatunk valamit tiszta szívből az új esztendőre, akkor ilyen csodát kívánunk mindenkinek, írja a lap.

(forrás: Globoport)
hirdetés

Könyveink