hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Továbbképzés online

A KonziliuMOK bárhol, bármikor hozzáférhető tanfolyam akkreditált, pontszerző képzéssé nőtte ki magát. Az online továbbképzésről a mok.hu ad hírt.

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) összefogva orvosszakmai társaságokkal és a technikai hátteret biztosító Intellimed Kft-vel, két éve azzal a céllal hozta létre a KonziliuMOK című online továbbképzési sorozatot, hogy a szolgáltatási szerepét erősítse. Mára ez az internet alapú, laptopon, tableten vagy okostelefonon bárhol és bármikor hozzáférhető tanfolyam akkreditált, pontszerző képzéssé, távoktatássá nőtte ki magát. A távoktatás tematikája az Oftex oldalán érhető el, és ugyanitt kell a kurzusokra jelentkezni – adja hírül a mok.hu.

Január óta akkreditált a MOK web-szemináriuma. Az online 45-50 perces kurzusok interaktívak, az adás ideje alatt az elhangzottak alapján kérdezni lehet a stúdióban ülő előadóktól, akik azonnal válaszolnak is ezekre a kérdésekre. De nemcsak élőben lehet követni a webszemináriumot, hanem utólag is bármikor megnézhetőek az adások a MOK honlapján. Sőt, a tervek szerint egy laikusoknak szerkesztett változat a nagyközönség számára is látható lesz. A webes tanfolyam hozzájárulhat, hogy az egészségügyben köztudottan bizonytalanul mozgó betegek jártasabbá váljanak ezen a területen.

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!