hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Szavazzon a blogversenyen!

A Nemzeti Kiválóság Program blogversenyén indul a ködpiszkáló is! 

A MedicalOnline által is gyakran szemlézett ködpiszkáló blog gyógynövényekkel, gyógyszerekkel, étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tévhitek elemzésével foglalkozik. Bár az írások közérthető stílusúak, a szerzők olyan egyetemi kutatók, doktoranduszok, akik a feldolgozott témák egy részével kutatómunkájuk részeként is foglalkoznak.

Az oldal szerzői: Dr. Csupor Dezső (gyógyszerész, egyetemi adjunktus, SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet); Jeszenői Norbert (gyógyszerész, PhD-hallgató, ELTE TTK Genetikai Tanszék) Orbán-Gyapai Orsolya (gyógyszerész, PhD-hallgató, SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet) Hajdu Zsanett (biológus, doktorjelölt, SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet) Boros Klára (vegyész, doktorandusz SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet). 

Tudományos tevékenységük elismertségét jelzi, hogy a szerzők közül többen a Nemzeti Kiválóság Program (NKP) ösztöndíjasai,. Az NKP által nemrég indított blogverseny egyik résztvevőjeként számítanak mindazok szavazatára, akik írásaikat érdekesnek, hasznosnak tartják.

Ha úgy ítélik, hogy a blog méltó a szavazatra, az alábbi linken regisztrálva (csak név és e-mailcím kell) a válaszlevélben kapott linkre kattintva nagyon egyszerűen lehet szavazni:

SZAVAZZON! KATTINTSON IDE! 

 

(forrás: MedicalOnline)

cimkék

hirdetés

Könyveink