hirdetés
2024. május. 05., vasárnap - Györgyi.

Papp Lajos azt reméli, több lesz a magyar

„Elsődleges ok a nemzeti tudat elvesztése, valós történelmünk tagadása és az, hogy a pénz válik az emberek számára a legfontosabb értékké” – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjúban Papp Lajos szívsebészprofesszor arról, hogy miért magas hazánkban a terhességmegszakítások száma.

A professzor azonban bizakodó, mert változást tapasztal a Kárpát-medencében.

"Megindult egy pozitív folyamat, amelynek hatása a gazdasági nehézségek, a politikai veszekedések, a bizonytalanság miatt még nem érezhető. Meggyőződésem, hogy négy-öt éven belül, akárhogy rosszabbodik a világ helyzete, Magyarország népessége növekedni fog” – mondta. Papp Lajos szerint tömeges az Isten felé fordulás, a nemzeti tudat erősödése, a valós magyar történelem kutatása és megélése. 

Bármennyire kellemetlen bizonyos emberek számára, a jelenlegi kormány a nemzetpusztító erők ellenhatását próbálja keresni. A siker még nem látványos, az viszont biztos, hogy ezt az utat kell járni. Én nem félek attól, hogy a magyarság kipusztul, viszont valóban nem mindegy, hányan alkotjuk ezt a nemzetet. A nyelvünk például védelem, érték számunkra. Mindig befogadó nép voltunk, és egyben integráló is. Akik ideérkeztek, és maradni is akartak, azok lassan megtanultak magyarul beszélni. Nekünk pedig a létet jelentheti, hogy végre befejezzük a háborúságot a körülöttünk élő népekkel, és békességben, szeretetben éljünk.

(forrás: Magyar Hírlap)
hirdetés

Könyveink