hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Pál Feri atya a kiégésről

Ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött a Semmelweis Egyetemen rendezendő szeptember 14-i program. Pál Feri atya a szakmai és magánéleti kiégés megelőzéséről beszél a 250. jubileumát ünneplő egyetem interaktív, népegészségügyi tematikájú programsorozatán, a Semmelweis Egészség Napok első rendezvényén.

A kiégés fogalma napjainkban egyre több szakmai és személyes fórumon jelenik meg, mint lelki egészségünket veszélyeztető tényező. Olyannyira, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén tavasszal hivatalosan is egészségügyi rendellenességnek minősítette a munkahelyi kiégést. Pál Ferenc előadása tehát nem is lehetne aktuálisabb, a kilencven perc során az érdeklődők megismerhetik a kiégés szempontjából veszélyeztető életmódbeli magatartásokat, a megelőzés és a kezelés gyakorlati lehetőségeit.

Az előadás ingyenes, és bárki számára nyitott, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehetnek meg: http://semmelweis.hu/250/semmelweis-egeszseg-napok/mentalhigienes-nap/

A Semmelweis Egészség Napok szeptember 14-i első alkalmán, a Mentálhigiénés Napon Pál Feri atya előadása mellett számos önismeretet fejlesztő és lelki egészséget támogató technikát lehet kipróbálni, így ízelítőt kaphatnak az érdeklődők az önismereti, hozzátartozói csoportokban való részvételről, a mentálhigiénés segítő beszélgetésből, de többféle művészetterápiával és stresszkezelő módszerrel is meg lehet ismerkedni. Az interaktív programok mellett több előadás is elhangzik a mentális betegségek témakörében az egyetem szakembereitől. A program egész napos, és a teljes család számára érdekes és izgalmas szombati kikapcsolódást nyújt.

(forrás: semmelweis.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés