hirdetés
2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.

Ott hagyták a beteget, ahol nyitott ajtót találtak

Felhívott egy ismeretlen, hogy vigyem már el tőlük az édesanyámat, mert a mentők náluk „tették le” előző este – idéz egy meglepő történetet a Sonline.

Egy észak-somogyi kistelepülés polgármestere Érden élő, pszichésen beteg édesanyját az egyik budapesti kórházba vitte, ahol egy papírt is kitöltve megadta elérhetőségét és édesanyja állapotára tekintettel magához vette annak telefonját és a lakáskulcsait – idézi fel a lap a történet kezdetét.

– Már másnap este elbocsátotta a kórház – így a polgármester. – Ezt azonban csak onnan tudtam meg, hogy a következő reggel telefonált az ismeretlen. A mentővel ugyanis hazaszállíttatta a kórház édesanyámat, csakhogy mivel nálam voltak a kulcsai, nem tudtak bejutni a lakásába, értékelhető válaszokat nyilván nem adott a mentősök kérdéseire, mire azon az esti órán föllármázták a környéket és végül egy egyedül élő, szintén beteg idős hölgy fogadta be éjszakára. Az ő hozzátartozója kért meg reggel, hogy ugyan vigyem már el tőlük – olvasható a sonline.hu-n.

(forrás: Sonline)
hirdetés

Könyveink