hirdetés
2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.
hirdetés

Nyílt levelet kapott Zacher Gábor

Dr. Gajdos Gábor sebész, traumatológus szakorvos és természetgyógyász nyílt levélben védte meg a méregtelenítés kifejezést, közli a Blikk.

Több neves és nagy tekintélyű szakember szólt hozzá dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos interneten közzé tett előadásához, melynek érdekessége, hogy azt a közismerten alternatív gyógyászat ellenes szakember a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Természetgyógyászati Szakmai Tagozatának közelmúltban tartott továbbképzésén adta elő. A hozzászólók mind a természetgyógyászatot ellenzők táborából kerültek ki. Ezért, bár Zacher doktort ismerve előadása biztosan sziporkázó és élcekben gazdag volt, mint orvos-természetgyógyász, némileg megszólítva érzem magam, írja a szakorvos.

A nyílt levél szerint az alternatív gyógyászat a méregtelenítés fogalmán azt érti, hogy eltávolít a szervezetből minél több felesleges anyagot és salakanyag maradványt, ezzel segítve annak működését. Azaz próbálja megszabadítani a testet a feleslegben raktározott tápanyagoktól, közli a lap.

 

(forrás: Blikk)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés