hirdetés
2024. május. 14., kedd - Bonifác.

Kecskemété az "ország kórháza"

A bács-kiskuniak dupláztak, 2010 után 2011/2012 fordulóján is az ő kórházuk nyerte a népszerűségi versenyt.

Kedden délelőtt adták át a hetedszer megrendezett „Az év kórháza” közönség-szavazás díjait.
„Egytől ötig lehetett pontozni az orvos-szakmai ellátást, az ápoló és szakszemélyzetet, az infrastruktúrát, az ellátást, valamint a tisztaságot és a környezetet. Ezek alapján az abszolút győztes az lett, aki a kategóriánkénti eredmények átlagolásával a legmagasabb pontszámot érte el” – ismerteti  az eljárást az ötletgazda Házipatika.com.

Az összesített verseny nyertese (akárcsak tavaly) a Bács-Kiskun Megyei Kórház lett. A második díjat megosztva a DEOEC Idegsebészeti Klinika (Debrecen) és a Pándy Kálmán Megyei Kórház (Gyula) vitte el, míg a harmadik helyre az összesített listán az ózdi Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft. került.

Az orvos-szakmai ellátás kategória győztese a SE ÁOK Ortopédiai Klinika (Budapest), az ápolás- és szakszemélyzet kategóriában pedig a SE ÁOK Érsebészeti Klinika (Budapest) bizonyult a legjobbnak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Mezőkövesd Telephelye az infrastruktúrája miatt érdemelt ki egy kategóriagyőzelmet, ellátás és tisztaság tekintetében pedig szintén egy debreceni intézmény, a DEOEC Ortopédiai Klinika kapta a legtöbb szavazatot – írja a honlap.

(forrás: Házipatika)
hirdetés

Könyveink