hirdetés
2024. május. 05., vasárnap - Györgyi.

Már megint a sajtó...

Hende hazugsággal vádolja a betegeket

Hiába vállalták többen névvel személyes rémtörténeteiket, Hende Csaba szerint ezek a „baloldali lakájmédia” kitalálmányai, írja a 24.hu.

Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő „a baloldali lakájmédia mondvacsinált hazug akciójának” nevezte azokat a rémtörténeteket, amelyekről a szombathelyi Markusovszky kórház betegei nevüket is vállalva számoltak be a Nyugat.hu-nak.

Szerdán sajtótájékoztatót hirdettek az intézményben annak kapcsán, hogy új röntgenberendezést állítanak működésbe. A Nyugat.hu remélte, hogy ott lesz a kórház igazgatója, Nagy Lajos is, így meg tudják kérdezni a panaszokról, ha már írásban eddig nem kaptak választ. Ő csak annyit mondott, hogy nem találtak semmiféle szabályszegést, majd elsietett egy díjátadóra. Hende viszont a sajtótájékoztatón magától kitért a betegek panaszaira, azt mondta, a személyes történetek az újságírók fantáziájának szüleményei, rágalmak és hazugságok, amivel az ennek teret adó médiumok a közhangulatot próbálják megrontani, és politikai előnyt akarnak kovácsolni, közli a lap.

(forrás: Nyugat.hu, 24.hu)
hirdetés

Könyveink