2021. február. 25., csütörtök - Géza.

Előzetesen kezelt, metasztatikus kolorektális karcinómában alkalmazott trifluridin/tipiracil kezelés biztonságossága, hatásossága és a páciensek terápiás tapasztalata

A PRECONNECT vizsgálat eredményei

A RECOURSE vizsgálat során bebizonyosodott, hogy előzetesen már kezelt, progrediáló metasztatikus kolorektális karcinómában a trifluridin/tipiracil kezelés szignifikánsan javította a betegek teljes túlélését és progressziómentes túlélését a placebo csoporthoz képest. Az ezt követő PRECONNECT vizsgálatot pedig úgy tervezték, hogy további információt nyerjenek a trifluridin/tipiracil klinikai alkalmazásának biztonságosságáról és a betegek életminőségére gyakorolt hatásáról. A PRECONNECT vizsgálat megerősítette a trifluridin/tipiracil kezelés hatásosságát és biztonságosságát, új biztonsági kockázatot nem tárt fel. A kezelés alatt a betegek életminőségében nem következett be klinikailag szignifikáns változás.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Eckschmied Mónika
a szerző cikkei

Kvízajánló

Rovatunkkal szakmai továbbképzését szeretnénk segíteni.

A kérdések helyes megválaszolásával december 31-ig összesen 24 kreditpontot szerezhet.

Gasztrointesztinális onkológia I. kvíz.

Gasztrointesztinális onkológia II. kvíz.

cimkék

Olvasói vélemény: 5,5 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

A rovat támogatója