2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Előzetesen kezelt, metasztatikus kolorektális karcinómában alkalmazott trifluridin/tipiracil kezelés biztonságossága, hatásossága és a páciensek terápiás tapasztalata

A PRECONNECT vizsgálat eredményei

A RECOURSE vizsgálat során bebizonyosodott, hogy előzetesen már kezelt, progrediáló metasztatikus kolorektális karcinómában a trifluridin/tipiracil kezelés szignifikánsan javította a betegek teljes túlélését és progressziómentes túlélését a placebo csoporthoz képest. Az ezt követő PRECONNECT vizsgálatot pedig úgy tervezték, hogy további információt nyerjenek a trifluridin/tipiracil klinikai alkalmazásának biztonságosságáról és a betegek életminőségére gyakorolt hatásáról. A PRECONNECT vizsgálat megerősítette a trifluridin/tipiracil kezelés hatásosságát és biztonságosságát, új biztonsági kockázatot nem tárt fel. A kezelés alatt a betegek életminőségében nem következett be klinikailag szignifikáns változás.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Eckschmied Mónika
a szerző cikkei

Mellékhatások bejelentése

Servier gyógyszerekkel kapcsolatos mellékhatás bejelentés

Telefon: (+36-1) 238-7799

E-mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

cimkék

Olvasói vélemény: 5,5 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

A rovat támogatója