hirdetés
hirdetés
2024. május. 18., szombat - Erik, Alexandra.
hirdetés

Büszkék, de nem dőlnek hátra

Kétszázharminc egészségügyi intézmény közül az Országos Sportegészségügyi Intézet bizonyult tavaly a legnépszerűbbnek a betegek között. A hazipatika.com internetes portál Az év kórháza versenyében több mint hatvanezren szavaztak. A címet elnyert intézet vezetőjével, Berkes István főigazgató főorvossal sikerük titkáról, feladataikról, terveikről beszélgettünk.

Vajon miért ilyen népszeru a Sportkórház a betegek között?
– Bár az internetes szavazás nem reprezentatív felmérés, mégis tükrözi a betegek véleményét, ezért a kórház menedzsmentje és minden dolgozója örül az eredménynek és büszke rá. Annál is inkább, mert igazolja gyógyítási stratégiánk alapelveinek helyességét. Munkánk fő vezérelve az emberközpontú ellátás. Természetesen tisztában vagyunk tárgyi és anyagi korlátainkkal, ám ennek ellensúlyozására orvosaink, ápolóink fokozott figyelmet fordítanak az emberi kapcsolatok ápolására. A napi gyógyító munkán, a személyes orvos-beteg találkozáson túl rendszeresen megjelenő hírlevelünkkel, internetes honlapunkkal, különböző rendezvényekkel és betegtalálkozókkal igyekszünk informálni a pácienseket. Többségük aktív fiatal, aki rendszeresen visszatér hozzánk, és ragaszkodik kezelőorvosához. Ennek is köszönhető, hogy kórházunkban szinte barátias, családias légkör uralkodik. Munkánk minőségét mi is folyamatosan ellenőrizzük. A minőségbiztosítási rendszerben az otthonukba bocsátott páciensek kérdőívet töltenek ki, véleményt nyilvánítanak. Az összesített eredmények megegyeznek az internetes szavazáséval.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
LÓRÁNTH IDA
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés