hirdetés
hirdetés
2024. május. 19., vasárnap - Ivó, Milán.
hirdetés

Beszélgetés Leitner Györggyel

Az ember legyen szenvedélyes

Fiatalos, energikus, kompetitív, kreatív vezető. Családbarát, gondoskodó és szociálisan elkötelezett cég. Madarat tolláról, céget vezetőjéről? Leitner Györgyöt két éve Magyarország 10 leginspiráltabb vezetői közé választották, vállalata, a Glaxo- SmithKline idén Magyarország legjobb munkahelye lett.

Idén a GSK lett Magyarország legjobb munkahelye annak a felmérésnek az alapján, amelyet a Hewitt cég 120 munkahely 33 ezer dolgozójának bevonásával és a cégfolyamatok áttekintésével végzett. A számos objektív mutatóból minek örült a legjobban?

– Míg a dolgozók elkötelezettsége hazánkban folyamatosan csökken, a felmérésben most átlagosan 44 százalékos volt, addig a GSK dolgozói 76 százalékban elkötelezettek. A lélekben felmondottak aránya pedig az átlagos 8 százalékkal szemben a GSK-ban 1 százalék. Ez persze nem azt jelenti, hogy nálunk ne lenne fluktuáció, de éles határvonal van a cég belső munkatársai és az orvoslátogatói hálózatban dolgozók között. Viszonylag kicsi a nem orvoslátogatói oldalon, és 20 százalék fölötti az orvoslátogatók között, ami sok mindent elárul a mai orvoslátogatói munkaerőpiacról, arról, hogy itt cégoldalról még mindig keresleti a piac.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
DR. NAGY JUDIT
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés