hirdetés
2024. május. 05., vasárnap - Györgyi.

A MAGYOSZ kitüntetette Vizi E. Szilvesztert

Bogsch Erik, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) újraválasztott elnöke a szövetség május 20-i közgyűlésén „Dr. Orbán István Emlékérem” kitüntetésben részesítette Vizi E. Szilveszter akadémikust.

A szövetség alapító elnökének nevét viselő – az elmúlt évben alapított – emlékérem olyan személynek adományozható, akinek munkássága jelentős mértékben járul hozzá a hazai gyógyszeripar elismertségéhez. Vizi E. Szilveszter akadémikus, az MTA volt elnöke az elméleti kutatás fontosságának hangsúlyozása mellett mindig is fontosnak tartotta a gyakorlati megvalósítást. A hazai gyógyszeripar vállalataival több évtizede folytat igen eredményes együttműködést a kutatás-fejlesztés terén, hozzájárulva ez által a hazai gyógyszeripari innovációs tevékenység igen magas színvonalához.

A MAGYOSZ május 20-i közgyűlése ismét Bogsch Eriket, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. vezérigazgatóját választotta meg a szövetség elnökének. Bogsch Erik 2006 óta tölti be a MAGYOSZ elnöki tisztségét.

(forrás: Richter Gedeon Nyrt.)
hirdetés

Könyveink