hirdetés
2024. május. 05., vasárnap - Györgyi.

A kisvárdai kórházat jelölték ki a menekültek ellátására

A mostaninál nagyobb számú menekült koordinált elhelyezésére és ellátására is képesek vagyunk, mondta a Mandiner szerint Orbán Viktor.

A mai napon átlépi a 450 ezret a Magyarországra érkezett menekültek száma” – jelentette be Orbán Viktor legújabb Facebook-videójában a Mandiner szerint.

A kormányfő a kisvárdai kórházba is ellátogatott, ahol azt mondta: Kisvárda környékén sok a menekült és rengeteg a gyermek. Köszönetet mondok a kisvárdaiaknak, akiknek nagy a szívük, és nagyon sok gyermeket helyeztek el a városban. Emlékeztetett, már a krími háború idején is kijelöltek az intézményt, hogy az esetlegesen érkező sebesülteket ellássa. Mint a miniszterelnök fogalmazott: Most is kijelöltük, hogy ha beteg menekültek érkeznek, akkor ebben a kórházban látjuk el őket. Ráadásul a személyzet felkészült arra, hogy ha a mostaninál nagyobb számban érkeznek bajbajutottak, akkor őket is el tudják látni.

Úgy látom, a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajbajutottnak segítséget nyújtsunk – zárta mondanivalóját Orbán Viktor.

A határszemle során a kisvárdai kórházba is ellátogatott Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala)
A határszemle során a kisvárdai kórházba is ellátogatott Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala)

(forrás: mandiner.hu)
hirdetés

Könyveink