2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Ezekben a kategóriákban pályázhatnak az Open Minded Companies Award-ra

Az Open Minded Companies Award keretén belül a Magyarországon működő kis- és nagyvállalatok munkahelyi sokszínűségért, nyitottságért, elfogadásért tett kezdeményezéseit és eredményeit díjazza a PPH Media.

A versenyre nevezhető minden olyan tevékenység, megoldás, melyet 2022. június 1. és 2023. június 1. közötti időszakban, Magyarországon valósított meg a pályázó vállalat.

A pályázatra bármely Magyarországon bejegyzett cég pályázhat, akinek fontos, hogy képviselje magát a témában. Aki ténylegesen tett már valamit annak érdekében, hogy a különböző kisebbségek komfortosan érezzék magukat az adott szervezetben. Akinek nemcsak elméletben, de tettek szintjén is fontos kifejezni a sokszínűség értékét. Aki abban hisz, hogy a nyitott gondolkozásmód visz előre egy szervezetet.

A tettek lehetnek átfogó nemzetközi D&I programok helyi megvalósításai, lehetnek saját kezdeményezések, lehet egy-egy konkrét megmozdulás, kiállás valami mellett/ellen, de lehet akár egy vita precedens értékű rendezése is. Nem a méret lényeg, hanem a hatás és a kiállás egy érték mellett. A 2022-es versenyen indított pályázatok nem nevezhetőek 2023-ban, kivéve, ha a projekt bizonyos része érdemi változással és eredményekkel járt.

A nevezéshez és további információkért kattintson ide!

 

(forrás: Hrpwr)
hirdetés

Könyveink