2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.
hirdetés

50 éves a Budapest ÉLET tagszolgálat!

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének Budapesten működő tagszolgálata 50 éve kezdte meg tevékenységét, melynek alkalmából a hétvégén Szentendrén rendezik meg a szövetség országos szakmai találkozóját, melyen 200 önkéntes, szakember és segítő vesz részt.

A LESZ minden évben előtérbe helyezi önkéntesi képzését, továbbképzését, szakmai programjait. A Kárpát-medencében működő 27 tagszolgálat ügyelői idén a jubiláló Budapest ÉLET tagszolgálat ünneplésére készülnek: 1973. áprilisában fogadták az első hívásokat Budapesten a jelenlegi ÉLET ALAPÍTVÁNY segítői.

Az alapító tagok egyikének, későbbi LESZ-elnöknek, tiszteletbeli elnöknek, Buza Domonkosnak a vezetésével készülnek a stáb önkéntesei két másik budapesti szolgálat (Budapest TLG, Budapest Rád figyelek) tagjaival a szakmai program megrendezésére. A konferencia keretében előadásokra, work-shopokra, bemutatókra kerül sor. A zárónapon a LESZ elnöksége a Dr. Szabó Pál díjakat és elismerő okleveket ad át a kiemelkedő tevékenységet végző önkénteseknek, segítőknek.

Információ: Dudás Erika This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége, MTI-OS)
hirdetés

Könyveink