hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Több tízmilliós kártérítést követel az elhunyt kismama családja (videó)

A család szerint az orvosok nem jártak el kellő körültekintéssel ezért feljelentést tettek a rendőrségen és ügyvédet is fogadtak.

A 45 éves nőnél komplikációk léptek fel az októberi szülés közben, megműtötték de már nem tudták megmenteni az életét. Az asszony lánya - aki nem sokkal édesanyja előtt szintén szült - az RTL Híradójának elmondta: anyja elvérzett, a kisfiú pedig maradandó sérüléseket szenvedett a szüléskor. A csecsemőt most három kiskorú testvérével együtt édesapja neveli, heteken át saját nővére szoptatta.

A család feljelentést tett a rendőrségen és ügyvédet fogadott, mert tudni akarják, hogy ki és miért hibázott. Ábrahám László a család ügyvédje elmondta: szerinte a magára maradt apát és az asszony öt gyermekét is kártérítés illeti meg, amelynek álláspontja szerint meg kell haladja a biztosító társaságok által szabott ötmilliós keretet, akár több tízmillió forint is lehet. A kórház belső vizsgálatot indított az ügyben, de a rendőrségi nyomozás lezárultáig nem akartak nyilatkozni. Annyit közöltek, hogy jelenleg az igazságügyi orvosszakérő véleményére várnak.

(forrás: RTL Klub)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés