hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Telefonos segítség orvosoknak

A Buisness Insider összeszedte a 21 legdrágább iPhone- és iPad-alkalmazást, melyek közül néhány megéri az árát, még ha nem is minden felhasználónak – írja az Origo.

A hasznosak közés sorolták a talán a leghosszabb névvel megáldott alkalmazást (Harrison's Principles of Internal Medicine - Official Reference eBook for Doctors, Healthcare Professionals, and Students) is. 

Ez nem egy sima app, hanem egy orvosi szakkönyv, kifejezetten azokban akik az egészségügyben dolgoznak. Információval lát el arról, hogyan vizsgáljuk meg a pácienst, hogy állítsunk fel diagnózist, hogyan kell kezelni a különböző betegségeket, fertőzéseket, hogyan kell csillapítani a tüneteket. A fejlesztők szerint ez a jelenleg kapható legmegbizhatóbb orvosi szakkönyv. Ára 200 dollár (55 ezer forint).

Állatorvosoknak is készült hasonló mobilszoftver, ez az iDIA, amely azonban pontosan kétszer ennyibe kerül. Legrosszabbul viszont a fogorvosok jártak, a számukra kialakított profi alkalmazás, a DDSGPYes! már 500 dollárba, azaz majdnem 140 ezer forintba kerül – olvasható az origo.hu-n.

(forrás: origo)

cimkék

hirdetés

Könyveink