hirdetés
hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Hordható kiegészítőt keres az Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Tárgytervező pályázatot hirdet a WAMP-pal közösen az Egy Csepp Figyelem Alapítvány. A cél egy olyan hordható kiegészítő kigondolása, ami felhívja a figyelmet a cukorbetegségre.

A cukorbetegség megelőzésért, illetve a cukorbetegséggel élők minél szélesebb információval való ellátásáért küzdő Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös pályázatot hirdet a Wasárnap Művész Piaccal (WAMP) közösen egy hordható kiegészítő tárgy megtervezésére, amely felhívja a figyelmet a cukorbetegségre. A pályázati megkötés a WAMP-os tervezők számára csak annyi, hogy a tárgy valamilyen módon hozza vissza az alapítvány új logóját, amely tavasszal debütált, és színeit: a sárgát és a magentát.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány új logójaA pályamunkákat Erős Antónia, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Matheidesz Réka, a WAMP főszervezője, Szigeti Péter, a Kreatív főszerkesztője és Serfőző Péter tervezőgrafikus, dizájner zsűrizi majd. A pályázat fődíja százezer forint, a második helyezett ötvenezer forintot kap. A beadási határidő október 17.

A díjakat az Egy Csepp Világnapon, november 13-án osztja ki az alapítvány - amely tesz majd arról is, hogy a tárgyat sokan, köztük ismert emberek, például Szalóki Ági énekesnő is hordják, akik a pályázat szervezőinek reményei szerint minél több helyen hangot adnak majd annak, miért állnak a kezdeményezés mellett.

A teljes cikk a Kreatívon olvasható.

(forrás: kreativ)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés