hirdetés
hirdetés
2024. július. 23., kedd - Lenke.
hirdetés

Életmódváltás receptre

Menedzsment-ismeretek, projektszemléletű gondolkodás, pr-marketing – három olyan terület, amely egy-két évtizeddel ezelőtt még nagyon távolinak tűnt az egészségügytől. Napjainkra azonban nyilvánvalóvá vált, hogy ezek nélkül nemcsak az egészségügyi magánvállalkozásokat, de egyetlen nagyobb intézményt, kórházi osztályt, orvosi praxist sem lehet igazán eredményesen működtetni.
  Ugyanakkor az alkalmazott technikák, módszerek, eszközök köre folyamatosan bővül, így ember legyen a talpán, aki a napi munkája mellett képes az ilyen jellegű ismereteket nyomon követni, számon tartani. Még nehezebb azt megítélni, vajon szükséges-e egy-egy új területen mondjuk a menedzsment valamely tagjának elmélyülnie, vagy célszerűbb és hatékonyabb ezzel a munkával egy új munkatársat, esetleg külső céget megbízni.
  Néhány módszer, így például a Magyarországon még többé-kevésbé újdonságnak számító coaching kapcsán egyébként azt is érdemes fontolóra venni, hogy nem csupán az üzleti világban hasznosítható, mint azt korábban gondolták, hanem a élet- vezetés, sőt az egészségmegőrzés terén is.

Folytatás a 4. oldalon

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés