hirdetés
2024. november. 15., péntek - Albert, Lipót.
hirdetés
hirdetés

Az ételallergia és tolerancia kialakulásának egyensúlya csecsemőkorban

Számos olyan reakció létezik, ami bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után nemkívánatos tüneteket okoz embereken. Ezek egy része kisebb számban ételek okozta toxikus ártalmak, nagyobb része nem toxikus ártalmak. 

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Tausz István, házi gyermekorvos
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 3,5 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés