hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

 

21. Budapesti Nephrológiai Iskola

Augusztus 26. és 31. között rendezik a 21. Budapesti Nephrológiai Iskolát, amelyen előad többek között Andrzej Wiecek, Francesco Locatelli, Giuseppe Remuzzi és Eberhard Ritz is.

A Budapesti Nephrológiai Iskola a világ egyik leghíresebb, világ-akkreditációval rendelkező, CME kreditpontos, posztgraduális kurzusa a nephrológia, a  hypertónia, a dialysis és a transzplantáció területén, melyre eddig 65 országból érkeztek hallgatók.

A 21. Budapesti Nephrológiai Iskola alkalmával 2014. augusztus 26. és 31. között előadó lesz többek között Andrzej Wiecek, az ERA-EDTA jelenlegi elnöke, Francesco Locatelli, az ERA-EDTA korábbi elnöke, Giuseppe Remuzzi, az ISN elnöke és Eberhard Ritz, az ISN korábbi elnöke is.

Az iskolán szó lesz a diabeteszes vesebetegség genetikájáról, a NaCl immunrendszert befolyásoló hatásáról, az otthoni dialízis hazai bevezetésének feltételeiről, illetve kanadai tapasztalatairól, a veseműködés napszaki ritmusáról, a katasztrófa nephrologiáról, a hypertonia betegség pathomechanizmusának új elméleteiről, az aldoszteron tanulmányok eredményeiről, illetve sok más a gyakorló orvos számára fontos új eredményről, eljárásról.

A különleges szakmai továbbképzésen túl közösségi programokat is tartunak, megrendezik a Fiatal Nephrologusok Első Rubik Kocka Versenyét, valamint az Első Országos Vese-Bor Versenyt.

A rendezvény honlapján (bns-hungary.hu) a korábbi előadások is megtalálhatók.

A programot ide kattintva tekintheti meg.

MedicalOnline
a szerző cikkei

Kapcsolódó fájlok

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink