hirdetés
2021. szeptember. 20., hétfő - Friderika.
hirdetés

A British Journal of Ophthalmology hasábjain jelent meg az a tanulmány, mely szerint a koronavírus-világjárvány elleni védekezésül elrendelt zárlat következményeként a 6-8 éves hongkongi gyermekek körében megnőtt a rövidlátóvá válók aránya.

Az általános tünetek mellett a gyerekeknél a hasi tünetek is nagy százalékban megjelennek a fertőzés esetén – mondta Póta György az ATV-ben.

Szeptember 8-án megtörtént az első két Cochlear OSIA2 hallásjavító implantációs műtét egy felnőtt és egy gyermek beteg esetében.

A Bethesda Gyermekkórház a Móra Könyvkiadóval együttműködésben hiteles és kézzelfogható segítséget nyújtó kötettel jelentkezik.

A hosszú-covid kockázata sokkal kisebb a gyerekek körében, mint korábban vélték, számolt be a BBC egy átfogó kutatásról.

Az újszülöttek négy százalékánál fordul elő valamilyen rendellenesség vagy fejlődési zavar, ezer csecsemőből 30 súlyos betegséggel születik.

Dr. Mikos Borbála ismeri a gyógyszert, amitől újra élettel telik meg a lélek. A Bethesda kórház főorvosával a Képmás beszélgetett.

A Szent Rókus Klinikai Tömbben található szakrendelő intézetben is várják a gyerekeket, akik tartósan szenvednek a poszt-Covid tünetektől.

Pénteken elhagyhatja a budapesti Bethesda kórházat az első olyan gyermek, aki állami támogatás révén ott kapott SMA-kezelést.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés