hirdetés
2019. december. 07., szombat - Ambrus.
hirdetés

Minél több súlyos negatív élmény ér valakit gyermekkorban, annál nagyobb az esélye arra, hogy (szenvedély)beteg legyen.

Várhatóan évi 10-15 súlyos állapotú újszülött és gyermek életét mentheti meg a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika által elindított újszülött- és csecsemő ECMO program.

Megszületett megállapodás az SMA kezelésére szolgáló, egyetlen, Európában is törzskönyvezett készítmény forgalmazójával.

Az operációk előtti szorongás enyhítésére egy mesekönyvben lépésről lépésre ismertetik az altatás folyamatát, írja a PécsMa.hu.

A gyermekkori vizelet-inkontinencia nem-gyógyszeres és nem-sebészeti kezelésében nincsenek evidenciák, írja a PharmaOnline.

hirdetés

Autista gyerekeket és családjukat segítő fejlesztő- és módszertani központot alakítanak ki a Heim Pál kórház egyik épületében.

Az RTL Híradó szerint ismét országos hiánycikk a K-vitamin.

A gyermekkorban megkezdett terápia hosszú távú hatásossága is igazolt familiáris hiperkoleszterinémiásoknál, írja a PharmaOnline.

Országszerte csecsemő-újraélesztés és kisgyermek-elsősegély tanfolyamokat szervez a Koraszülöttekért Országos Egyesület.

A K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázat célja, hogy a kórházban lévő gyerekek szülei erőt meríthessenek a már meggyógyult gyerekek történeteiből.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés