hirdetés
2019. május. 23., csütörtök - Dezső.
hirdetés

Csecsemő- és gyermekkorban a hasi panaszok nem ritkák. A néhány hetes és hónapos csecsemőknél a három hónapos kólika, a nagyobbaknál a különféle ételintoleranciák okozhatnak panaszokat.

A 2015-ben született gyerekek közül minden hetedik újszülött 2500 gramm alatt jött a világra, írja a Qubit a The Lancet nyomán.

A hazai gyermekellátásban érintett vezető szakmai szervezetek kérték a bárányhimlő elleni védőoltás időzítésének módosítását, írja a bama.hu.

Akár egyetlen nap alatt bele lehet halni a fertőzés okozta járványos agyhártyagyulladásba, írja a PharmaOnline.

Az április 7-ei egészségügyi világnap alkalomból az Első 1000 Nap program szakértői az anyatejes táplálás allergia-megelőző hatásáról szólnak.

hirdetés

Évek telnek el, mire kiderül, hogy autista a gyerek. Hiába mennek vele orvoshoz a szülők, általában 3 év  telik el, mire kiderül, mi is a baj.

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programban regisztrált közel 60 000 önkéntest most 42 intézmény kisbetegei várják.

Az élet csodájáról, a várandósságról és a magzatgyermekről 1993 óta emlékezünk meg.

A Down-szindrómával született gyerekek ma már minden esetben átesnek a helyreállító szívműtéten – hangzott el a GOKI-ban.

Bizonyos betegségeket 1,5-2 évvel korábban, jóval a tünetek jelentkezése előtt diagnosztizálni lehetne a gyermekek testmagasságának követésével.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés