hirdetés
2017. április. 26., szerda - Ervin.
hirdetés

A glükóz szenzorok tb-támogatásának átgondolására szükség lenne – derült ki többek között az MGYT sajtóbeszélgetésén, ahol az 1-es típusú gyermekkori cukorbetegség volt a téma.

Azt próbáltuk sugározni felé, hogy bármeddig legyen is köztünk, a szülei mindig szeretni fogják. Koraszülőkkel beszélgetett a Nők Lapja Café.

Lány sziámi ikrek születtek Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, közli a Borsonline.

Jelentősen nőtt az idén a csecsemőknél a járványos hörgőgyulladásos esetek száma, sok kisgyermeket Debrecenben ápolnak.

hirdetés

A központ célja az 5 évnél hosszabb ideje cukorbeteg és így veszélyeztetett betegek korai és rendszeres szűrése, kezelése.

Egyoldalú általánosítás a magyar gyermekgyógyászati gyakorlatot korszerűtlennek minősíteni – vélik a magyar gyermekorvos-vezetők.

Minden századik magyar gyermek szívfejlődési rendellenességgel születik. Február 7-től 14-ig tart a Veleszületett Szívfejlődési Rendellenesség Hete.

A „kihalás” veszélye fenyegeti a házi gyermekorvosi szakmát, ahol ugyanis megszűnik egy praxis, ott nagy valószínűséggel már nem nyílik helyette új. A Magyar Nemzet összeállítása.

Bár az elmúlt években a koraszülött és a gyermek intenzív ellátást is támogatták, a szubvenció szigetszerű volt, komplex, átfogó gyermekgyógyászati programmal még nem állt elő az egészségpolitika.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés