hirdetés
2017. május. 27., szombat - Hella.
hirdetés

A glükóz szenzorok tb-támogatásának átgondolására szükség lenne – derült ki többek között az MGYT sajtóbeszélgetésén, ahol az 1-es típusú gyermekkori cukorbetegség volt a téma.

Jelenleg 41 millió ötévesnél fiatalabb gyermek túlsúlyos vagy elhízott világszerte, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint pedig ez a szám 2025-re megduplázódhat.

Speciális „gyermekutak” és protokollok meghatározására van szükség a koraszülött-ellátásban – írja a Magyar Hírlap.

Jelentős anyagi ráfordítástól és lelki terheléstől óvhatják meg családjukat azok a szülők, akik gondoskodnak a rotavírus elleni védelméről.

Benyó Gábor onkológusként halálos beteg gyerekekkel dolgozik, és sokszor döntenie kell, mikortól nincs értelme a kezelésnek. HVG-portré.

hirdetés

Az oktatási jogok biztosa ajánlással fordult az emberi erőforrások miniszteréhez, hogy teremtse meg a jogszabályi feltételeit a diabéteszes gyermekek óvodai és iskolai ellátásának.

A fiatalok nagyon gyengén teljesítettek az állóképességet vizsgáló teszteken, ezen változtatna tanácsadással a Magyar Diáksport Szövetség.

Az Anyák Háza Országos Program létrehozásával a kezdeményezők országos szinten szeretnék érvényesíteni a gyermekek betegjogait.

Azt próbáltuk sugározni felé, hogy bármeddig legyen is köztünk, a szülei mindig szeretni fogják. Koraszülőkkel beszélgetett a Nők Lapja Café.

Lány sziámi ikrek születtek Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, közli a Borsonline.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés