hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 150
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-01-18

A beavatkozás során az orvost gondossági kötelem terheli, felelőssége fennáll az okozott kárért. Az Origo összeállítása az orvosi felelősségvállalásról.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-12-16

A G7 sorozatában ezúttal Hegedűs Zsolt, a Magyar Orvosi Kamara Etikai Kollégiumának  elnöke mondja el, mitől tudna jól együttműködni a magán- és közfinanszírozott ellátás.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-11-28

Megkezdte működését a Belgyógyászati Klinika Szubintenzív Osztálya a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-11-17

Lassan országszerte helyreáll a COPD-s betegek rehabilitációja, amelyet a koronavírus-járvány zilált szét – hangzott el sajtótájékoztatón.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-10-17

A Bethesda Gyermekkórház az államtitkárság korábbi támogatásával egy új innovatív egészségfejlesztési programba kezdett.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-09-16

Év végére elkészül az az értékelési rendszer, amely lehetővé teszi az intézmények és a dolgozók minőségi és teljesítmény-értékelését egységes szempontok szerint.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-07-27

Az Európai Bizottság jogszabályjavaslatának célja, hogy támogassa az emberi eredetű anyagok terápiás alkalmazását, magasabb szintű biztonsági és minőségi előírások alapján. A transzparencia jegyében a bizottság EU-s digitális adatközpont létrehozását is javasolja.

#8
Medical Online >> Atópiás Dermatitisz
2022-05-30

Az atopiás dermatitis (AD) a gyermekek 5–20%-át érinti világszerte. Az AD gyakori klinikai jelei (pruritus, xerosis, lichenification stb.) jelentős mértékben befolyásolják az érintettek pszichés állapotát és élet minőségét is. Ez különösen igaz a gyermekkori AD eseteire.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-05-26

Öt pontban foglalta össze a Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesület jövőbeni céljait Lancz Róbert, a szervezet múlt héten megválasztott elnöke, aki az eddiginél gyümölcsözőbb kapcsolat kialakítását reméli a döntéshozókkal is.

#10
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2022-05-18

Mit jelent az újonnan indított Európai Egészségügyi Adattér az európai egészségügyi ellátás számára? Az Európai Bizottság egészségügyi és élelmiszer-biztonsági hírlevelének Fókuszában Sandra Gallinát, az Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Főigazgatóság vezetőjét kérdezik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A légzés automatikus működés, egyesek szerint mégis érdemes nagyobb tudatossággal végezni ezt is.