hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-08-08

Az országos ellátás színvonalát tekintve az onkológiai ellátás átalakítását nemrég megkezdő Románia is kezd lehagyni minket, írja a 24.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-08-05

A Hetek szerint komoly a probléma az ágazatban, ha két minisztérium és a jegybank is reformértékű javaslatokat készít a rendbetétel érdekében.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-03-26

A Nemzeti Agykutatási Program (NAP) eddigi és várható eredményeiről, a tudomány lehetőségeiről Oberfrank Ferenccel, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet (KOKI) ügyvezető igazgatójával, a NAP igazgatójával beszélgettünk.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-07-04

Többre vagyunk képesek: sokkal rosszabb a magyar egészségügy teljesítménye, mint amit az ország gazdasági, kulturális fejlettsége lehetővé tenne, írja a Magyar Narancs blogján Lénárd Rita.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-04-20

A milliárdok önmagukban, szerkezetátalakítás nélkül csak arra jók, hogy életben tartsák a haldokló, belülről rohadó rendszert, írja a 24.hu.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-16

Interjú Lantos Csaba közgazdász-szociológussal, a Róbert Károly Magánkórház, s a telki kórház egykori szakrendelőjének többségi tulajdonosával.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-07-06

Legalább annyi kérdést ébreszt, mint amennyire választ ad a kórházak központosított internetes várólistája, amit néhány napja a nagyközönség is böngészhet az egészségbiztosító honlapján – írja a nol.hu.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-09

A köztévé Ma reggel című műsorának vendége volt Éger István a Magyar Orvosi Kamara elnöke abból az alkalomból, hogy ma szót kap az egészségügyi salátatörvény parlamenti vitájának szakbizottsági fordulójában.

#9
Medical Online >> Mi újság?
2011-08-04

Egészségügyi rendszerünk sokéves bajainak orvoslására vállalkozott tavaly az új kormány, az ágazat választási kampányban is ígért megmentéséhez azonban új államigazgatási struktúrában kellett hozzálátni - olvasható a Magyar Hírlapban.

#10
Medical Tribune IX. évf. 9. szám
Medical Online
2011-05-05

Az elszabaduló gyógyszerköltések következtében fellépő finanszírozási nyomást még az irigyelt nyugati egészségügyi rendszerek is egyre kevésbé bírják, nemhogy a számtalan egyéb problémával terhelt hátrányosabb társaik. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.