hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 135
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-01-25

A legkisebb hazai településeken működő mikrovállalkozások február 24-től újabb 30 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-12-16

A Crohn-betegség életminőséget leginkább rontó tünete a végbél melletti sipoly. Egy új eljárás során őssejteket juttatnak az érintett területre.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-09-18

A jövő hónap elejétől nem kell koronavírus-tesztet elvégeztetniük az angliai beutazás előtt azoknak, akik mindkét oltási dózist megkapták. Nemzetközi kitekintés.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-08-19

Rendeletmódosítással megteremtették annak lehetőségét, hogy létszámkorlátozás nélkül hozzanak létre fogorvosi praxisközösséget.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-05-26

Ma újra megnyílt az előminősítés az egészségipari támogatási programban. Akár 50 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg Magyarországon.

#6
Medical Online >> Rovatok >> Meningococcus
2021-05-18

A konjugált vakcináknak köszönhetően a N. meningitidis, a S. pneumoniae és a H. influenzae okozta bakteriális meningitis kontrolljában globálisan jobb pozícióban vagyunk, mint valaha. Azonban, a globális és lokális járványügyi folyamatok nyomon követése továbbra is kulcsszerepet játszik a prevencióban.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-05-03

Világjárvány idején, amikor sokszor arra sincs lehetőség, hogy huszonéves fiatalok elbúcsúzzanak az intenzív osztályon haldokló, hasra fordítottan lélegeztetett anyjuktól, apjuktól, nehéz a halál közelébe kerültek méltó elkíséréséről beszélni. De mindig vannak, akik képesek rá.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-03-18

Mától jelentkezhetnek a vállalkozások előminősítésre az egészségipari támogatási programban, közölte az innovációs minisztérium.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-02-22

A Bristol Myers Squibb és a Rockefeller Egyetem licenc-megállapodást kötött a COVID-19 kezelésére szolgáló, a SARS-CoV-2-t neutralizáló monoklonális antitest kombináció kifejlesztésére.

#10
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2021-02-16

Az évtizedes kommunikációs panelek felemlegetése mellett terveikről is beszéltek az alapellátás frissen kinevezett vezetői azon a hétfő esti, szakmai webináriumon, ahol az alapellátási ügyelet új modelljéről is szóltak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.