hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-02-11

A Betegek világnapja alkalmából az Első 1000 Nap a betegségmegelőzés és a kisgyermekkori immunerősítés fontosságára hívta fel a figyelmet.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-09-06

A magyar szülők többsége egyéves kor felett már kevésbé ügyel a vitaminpótlásra, és tízből hét baba bölcsődés korára kevés D-vitamint és vasat kap.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-02

Korra és nemre való tekintet nélkül egyre többen vásárolnak és használnak étrend-kiegészítőt – hangzott el többek között a Pharma Tribune étrend-kiegészítőkről szóló konferenciáján.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-01-06

A daganatos betegeknek javasolt étrend és a lelki talpra állás receptje egyaránt napirendre kerül a friss Rákgyógyítás Magazinban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2011-10-27

A káposztafélék családja, beleértve a brokkolit is, fontos szerepet játszik abban, hogy a bélrendszer és ezáltal az egész szervezet egészséges legyen. 

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2010-12-30

Alapvető tudományos tényekre hivatkozva dobták a kukába és cáfolták meg a celebvilág idei legvadabb egészségügyi tippjeit.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-11-12
Nem úgy viselkedik, ahogy vártuk, és nem is úgy, mint a hagyományos influenza - emiatt egyre nagyobb a tanácstalanság a világban a H1N1-járvány kapcsán. A legfontosabb különbségeket a New Scientist gyűjtötte csokorba.
#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-06-12
– Sikk manapság az immunrendszerről beszélni. Lépten-nyomon hallani olyan szakkifejezéseket nem szakemberek szájából is, mint immunreakció, immunhiány, immunerősítés, és így tovább. Valami új divatról van szó, vagy az immunrendszer egyre nagyobb jelentőségéről? – kérdezi Leopold Györgyi, az MTI munkatársa dr. Petrányi Győző akadémikustól, az immunológia professzorától, aki már több évtizede „vallatja” védekező rendszerünk titkait.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapesten egy fiatal, húsz év körüli fiú újraélesztéséhez fél óra alatt ért ki a mentő a Nyugati téri aluljáróba, amely gyalog körülbelül három és fél percre van a Markó utcai Központi Mentőállomástól.

Ha hihetünk a kormány Nemzeti Drogellenes Stratégiájának és Magyarország 2020-ra kábítószermentessé válik, akkor 2019 a kábítószermentességre felkészülés éve.