hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 24
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2023-11-14

Egy átlagos magyar naponta 3320 kalóriát fogyaszt – derül ki az ENSZ adatait összesítő OurWorldInData kiadványból.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-03-31

A szakemberek számára meghirdetett K&H gyógyvarázs pályázaton az anyagcserebetegségek gyógyítását segítő műszerekre kiemelt figyelem jut.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-06-02

Egy sor egyszer használatos műanyag termék forgalomba hozatalának tiltását rendelte el a kormány – derül ki a Magyar Közlönyből.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-02-21

Az egészségtelen, túlságosan feldolgozott, túl sós, cukros, zsíros ételek fogyasztása károsíthatja a hippokampusz étvágyszabályozó funkcióját.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-08-01

A Simón Bolivar egyetem kutatói szerint az orvosoknak komoly kockázati tényezőként kellene értékelniük a túlzó telefonhasználatot, írja a Ripost.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-06-26

Kevésbé termékenyek az egészségtelen étrendet követő fiatalok, a feldolgozott hús fokozottan veszélyes a spermaszámra, írja a hvg.hu.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-11-27

Nem hirdethetnek többé a londoni tömegközlekedési eszközökön egészségtelen ételeket és italokat, írja a Propeller.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-10-09

A 24.hu szerint ezzel a szóviccel írja le a Daily Mail azt, ami az emberiségre várhat a gyorsételek, a mozgásszegény életmód és a környezet szennyezése miatt.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-25

Huszonöt éven belül több brit nő lesz rákos az elhízás, mint a dohányzás miatt, állítja a brit rákkutató közhasznú szervezet.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-06-02

A túlzott foszfátbevitel nemcsak a dializált vesebetegek számára veszélyes, hanem az egészséges emberek szervezetében is növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?