hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-05-15

A kormány minden kategóriában emelte az ápolási díj összegét, egyes családok több mint hetvenezer forinttal kapnak többet, írja a Magyar Hírlap.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-10-11

Emelkedik a gyermekek után járó ápolási díj összege 2019-től, jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-09-13

Az érdekvédelem üdvözli, hogy az egyeztetések eredményeként körvonalazódik az ápolási díj ügyét rendező komplex kormányzati intézkedés, de...

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2008-11-01
Befejeződött az Országos Vérellátó Szolgálat informatikai rendszerfejlesztésének első fázisa, második lépésben pedig, 2010-re, a vérkészítmények gazdaságos és hatékony felhasználása érdekében a 19 legnagyobb vérfelhasználású kórház felhasználói adatait kötik össze. Az 1999-ben létrehozott szervezet 6 regionális központjával felel az egész ország vérellátásáért. Cikkünkben a vérgazdálkodás hazai helyzetét járjuk körbe.
#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-02-20
Jelentősen nőtt a háziorvosok bevétele, az ellátás egyes területein csökkent a hálapénz, a korábbinál kevesebb a felesleges orvos-beteg találkozó – csupán néhány dolog, amelyről a tavaly február 15-én bevezetett vizitdíj és a kórházi napidíj nélkül ma nem beszélhetnénk. Nagyban hozzájárultak e díjak ahhoz is, hogy az egészségbiztosítási kassza idén már nem veszteséges – állítja a szaktárca, a sok vitát és eleinte hosszas sorokat kiváltó díjak léte azonban a március 9-i népszavazással egyre inkább megkérdőjeleződni látszik. Nyolcvanöt háziorvos mindenesetre aláírásgyűjtést kezdeményezett annak érdekében, hogy megmaradjon a vizitdíj.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.