hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-01-24

Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy tanulmány szerint.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-01-12

Az Independent felmérést készített, amelyben azt kutatták, melyek a legboldogabb nemzetek az Európai Unióban – számol be a Népszava.

#3
Medical Online >> Korszerű alvadásgátlás
2017-03-10

Összeállításunkban magyar német és orosz irodalmi mű is szerepel, köztük az Utazás a koponyám körül, A varázshegy és a Rákosztály.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-01-10

Két boldogságkutató a Journal of Happiness Studies legutóbbi számában bemutatja a boldogságaverzió történetét és lehetséges következményeit, valamint érdekes új kutatási irányokat vázol fel.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-12-24

Az emberek hajlamosak túlbecsülni egyes faktorok szerepét saját és mások boldogságában, a boldogságról alkotott ítéleteikben, attól függően, hogy éppen milyen a hangulatuk.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-09-16

Javul a közérzete annak, aki kocsi helyett gyalog vagy biciklivel jár munkába. Könnyebben koncentrálnak, kevesebb stresszről számolnak be, mint azok, akik autót vezetve ingáznak.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-03-20

A pszichózis elleni szerek hosszú távon többet árthatnak, mint amennyi a hasznuk. Erre a következtetésre jutott az a vizsgálat, amely elsőként vizsgálta a szkizofrénia-ellenes gyógyszerek hosszú távú szedésének következményeit.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-01-28

A magyar fiatalok kétharmada, a középkorúak fele, az idősek négytizede tekinti magát boldog embernek – írja a Napi.hu.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-06-13

Az olvasókhoz úgy szeretnék szólni, hogy arcképem vonásain túl magam is felismerhetővé váljak – írta az ajánlott kulturális kincsei elé Nemesánszky Elemér egyetemi magántanár, belgyógyász-gasztroenterológus.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-02-13

Dr. Máté Gábor az elmúlt harminc évben családorvosként praktizált, majd haldoklók, illetve különféle addikcióban szenvedő és mentális betegek kezelésével foglalkozott Vancouverben. Tapasztalatai alapján írt mind a négy könyve bestseller lett, húsz nyelvre fordították le őket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.