hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-06-04

Egy japán kórház arcfelismerő rendszert telepített az intenzív osztályon annak érdekében, hogy a nem megfelelő nővérellátottság mellett is biztosítani tudják a betegek biztonságát.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-04-13

A SenseTime több mint 600 millió dollárt gyűjtött be az Alibabától és más befektetőktől, ezzel pedig a világ legértékesebb mesterséges intelligenciával (MI) foglalkozó startupja lett., közli az Origo.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-04

Vége lehet az ügyvédi vagy az orvosi titoktartásnak is az egyre jobban teljesítő arcfelismerő szoftverek használata következtében – írja az MNO.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-06-30

Egy arcfelismerő-elemző szoftverrel lehet segíteni a gyakorlatlan orvosokat is egyes ritka betegségek diagnózisában - írja az SG.hu.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-05-19

A világhírű fizikust, Stephen Hawkingot már régóta mindenféle gépek veszik körül, ezek teszik lehetővé számára, hogy képes legyen valamiféle kommunikációra a külvilággal.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

2021-ben a vakcinával és oltással kapcsolatos spameknek jött el a szezonja.

Egy hihetetlenül érdekes újságkivágást osztott meg nemrég Dr. Dobson Szabolcs, a Képes gyógyszerészet oldal szerzője. Egy 1920-as Orvosi Hetilapból származik, a spanyolnátha járvány idején írta báró Korányi Sándor, a múlt századforduló kimagasló belgyógyász tudósa.