hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 30
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-14

Új ágyakat állított be a szülőknek a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, írja a Magyar Nemzet. A hvg.hu szerint Debrecenben sem kellettek a felajánlott ágyak.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-08

Tusfürdő, betét, vatta, bugyi, harisnya. Csupán néhány dolog azok közül, amiket március 8. és 18. között hajléktalan nőknek gyűjtenek a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) és a Budapest Bike Maffia.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-25

A kormány célja, hogy a pályakezdő ápolók, nővérek, egészségügyi szakdolgozók hosszú távra tervezhessenek az egészségügyben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Neurológia
2018-05-28

Több százan érkeztek Esztergomba, hogy jótékonysági futóversenyen fejezzék ki támogatásukat a sclerosis multiplexszel élők iránt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-15

Egyetemisták gyűjtenek WC-papírt, zsebkendőt, szalvétát és rajzeszközöket a Szent János Kórház gyerekosztályának, adta hírül az RTL Híradója.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-07-21

A 185,5 millió forintos keretből azok az alapítványok, egyesületek, szövetségek kaphatnak pénzt, amelyek tavaly adományokat gyűjtöttek.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás >> onkológia
2017-06-26

Esterházy Péterről elnevezett emlékparkot avattak fel a rákban elhunyt író tiszteletére Budapesten, a Szent László Kórház új onkológiai centruma mellett.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-04-13

Szigetvári Eszter és Őry István képviselték Magyarországot a Fjällräven Polar által szervezett amatőr kutyaszános expedíción az Északi-sarkon.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-11-17

A Londoni Nemzeti Színház „Útikalauz pacifistáknak a rákellenes harchoz” című előadása révén a betegség kapcsán használt metaforák megváltoztatásával azt is módosítani akarja, ahogyan gondolkozunk.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-12

Leukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő ennek révén nagyobb támogatást remél a betegség gyógyítására irányuló kutatásoknak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, nem kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez.

Már tíz évvel ezelőtt is eszement zsúfoltság jellemezte az Országos Onkológiai Intézet reggeli folyosóit, ahol hömpölygött a végeláthatatlan tömeg.