hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 30
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-14

Új ágyakat állított be a szülőknek a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, írja a Magyar Nemzet. A hvg.hu szerint Debrecenben sem kellettek a felajánlott ágyak.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-08

Tusfürdő, betét, vatta, bugyi, harisnya. Csupán néhány dolog azok közül, amiket március 8. és 18. között hajléktalan nőknek gyűjtenek a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) és a Budapest Bike Maffia.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-25

A kormány célja, hogy a pályakezdő ápolók, nővérek, egészségügyi szakdolgozók hosszú távra tervezhessenek az egészségügyben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Neurológia
2018-05-28

Több százan érkeztek Esztergomba, hogy jótékonysági futóversenyen fejezzék ki támogatásukat a sclerosis multiplexszel élők iránt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-15

Egyetemisták gyűjtenek WC-papírt, zsebkendőt, szalvétát és rajzeszközöket a Szent János Kórház gyerekosztályának, adta hírül az RTL Híradója.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-07-21

A 185,5 millió forintos keretből azok az alapítványok, egyesületek, szövetségek kaphatnak pénzt, amelyek tavaly adományokat gyűjtöttek.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás >> onkológia
2017-06-26

Esterházy Péterről elnevezett emlékparkot avattak fel a rákban elhunyt író tiszteletére Budapesten, a Szent László Kórház új onkológiai centruma mellett.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-04-13

Szigetvári Eszter és Őry István képviselték Magyarországot a Fjällräven Polar által szervezett amatőr kutyaszános expedíción az Északi-sarkon.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-11-17

A Londoni Nemzeti Színház „Útikalauz pacifistáknak a rákellenes harchoz” című előadása révén a betegség kapcsán használt metaforák megváltoztatásával azt is módosítani akarja, ahogyan gondolkozunk.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-12

Leukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő ennek révén nagyobb támogatást remél a betegség gyógyítására irányuló kutatásoknak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.