hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 19
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-13

Miközben hosszan, s érzelemtelítetten búcsúztatta a leköszönő államtitkárt, Balog Zoltán miniszter sort kerített az utód, Ónodi-Szűcs Zoltán bemutatására is.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-03

Ónodi-Szűcs Zoltán, az állami egészségügyi ellátórendszer fenntartásáért felelős intézet jelenlegi főigazgatója lesz az új egészségügyi államtitkár, értesült a Magyar Idők.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-10-01

A vezető személye eldőlt: Ónodi-Szűcs Zoltánt nevezte ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a  GYEMSZI élére. A kérdés már csak az, mi lesz a sorsa a korábban nem egyszer kisgömböcnek titulált gigaintézménnyel.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-06-21

Évente 30 gyermek hal meg Magyarországon bántalmazás vagy elhanyagolás miatt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-31

Az orvoslásban fellelhető hálózatok feltérképezésével a szokásos technikáknál egyszerűbbé válhat a "véleményvezérek" és az információk eljuttatásában nagy szerepet játszók megtalásása, ha úgy tetszik, eredményesebb lehet az orvoslátogatói munka. Mindez azonban a tisztaságot, az etikus magatartást is szolgálhatja: jól látszanak a cégek, a szerek és az orvosok közötti kapcsolatok.

#6
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2012-05-07

Meghívó a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület májusi rendezvényére 

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-05

Bár egyre többen szorgalmazzák, gyakorlatilag szinte elképzelhetetlen az ellátási csomag szűkítése annak kimondásával, hogy a továbbiakban mit nem ad térítésmentesen az állam a biztosítottnak. A már ma is meglévő “antilista” azonban jó alapot adhat az üzleti biztosítóknak szolgáltatásaik fejlesztésére. Mindeközben a kórházak funkcióváltása, progresszivitási szintjük újra-meghatározása és a térségi várólisták bevezetése kimondatlanul is tovább szűkíti az ellátást.

#8
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2012-03-26
#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-01

Két szó és egy vessző. Lényegében ennyi volt az a tavaly év végén elfogadott, nagy port kavart módosító javaslat, amely kaput nyitott ahhoz, hogy az üzleti egészségbiztosítások adómentessé tételével új források kerülhessenek az ágazatba. Ahhoz azonban, hogy ez akár a „hivatalos úton” igénybe vett szolgáltatások színvonalának emelkedésével is együtt járjon, még számos dolognak kell teljesülnie.

#10
2011-11-15
09:30:00

FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS! 
Danubius Hotel Gellért 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

A folyamatosan szűkülő források miatt a világ számos országában gondolkodnak olyan finanszírozási technikák bevezetésén, melyek az ellátás minőségét és/vagy eredményességét garantálják. A Széll Kálmán Terv miatti megszorítási kényszer felgyorsítja az eredményesség és terápiahűség-alapú kockázatmegosztás bevezetését Magyarországon is. Az Országos Egészségbiztosítási Pénzár szakértői már készülnek egy új rendszer bevezetésére.

 

 

 

 

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.