hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> Koronavírus-Járvány
2020-04-03

A Chiesi csoport növeli a támogatási intézkedéseket és új pénzügyI alapokat jelentetett be a munkavállalók, a betegek és az egészségügyi szolgáltatók számára a COVID-19 világjárványra adott válaszként.

#2
Medical Online >> Rovatok >> sponsored
2020-02-06

Az új részleg központja a Massachusetts állambeli Bostonban lesz, és elsődlegesen a lizoszomális tárolási betegségekre, valamint a ritka hematológiai és szemészeti betegségekre fog összpontosítani.

#3
Medical Tribune III. évf.18. szám
Medical Online
2005-09-01
Létrehozták a Chiesi Alapítványt Párma – A Chiesi Farmaceutici 2005. május 31-én bejelentette, hogy létrehozott egy olyan alapítványt, amely hozzájárul a tudományos ismeretek fejlesztéséhez és elterjesztéséhez, az életminőség javításához olyan programokon keresztül, amelyek az egészség- és a környezetvédelem javítását célozzák mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Alberto Chiesi elnök és CEO, Paolo Chiesi alelnök és kutatás-fejlesztési igazgató, Dario Olivieri professzor, a Pármai Egyetem Klinikai Tudományok Intézetének légúti betegségekkel foglalkozó osztályának igazgatója, és Alessandro Fulgheri, a Chiesi Külső Kommunikációs Osztályának igazgatója Pármában sajtókonferencián mutatták be az alapítványt.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.