hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 16
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-12

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Érdemes Művész, Kiváló Művész és Babérkoszorú-díjakat adott át kedden a Várkert Bazárban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-08-02

Megjelent a centrumkórházak építészeti pályázata. Hogy mit kell tervezni, a kiírás megjelenésekor még nem volt ismert, jelzi a Napi.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-04-10

A Népszavának adott interjút Cserháti Péter, az Egészséges Budapest Program miniszteri biztosa.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-04-13

A Debreceni Egyetem népegészségügyi kara nemrég arról számolt be, hogy az elmúlt években lényegesen javultak az észak-alföldi és észak-magyarországi régió halálozási  mutatói, ami egy tizenkétmilliárdos fejlesztésnek, az úgynevezett Auguszta programnak is köszönhető – idézi fel az MTI.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-02-20
A népegészségüggyel szorosan összefüggő egészséghatás-vizsgálatok hazai elterjesztéséről, intézményrendszerének kialakításáról tanácskozik szombaton Debrecenben kihelyezett ülésén az Országgyűlés Egészségügyi Bizottsága - közölte Schvarcz Tibor, a bizottság szocialista alelnöke a tanácskozást megelőző pénteki sajtótájékoztatón.
#10
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2008-11-04
Akár bonyolult szívműtétek háromdimenziós közvetítését is lehetővé teszi az az új oktatórendszer, amelyet a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában alakítottak ki.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, nem kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez.

Már tíz évvel ezelőtt is eszement zsúfoltság jellemezte az Országos Onkológiai Intézet reggeli folyosóit, ahol hömpölygött a végeláthatatlan tömeg.