hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Ki tudja, hogyan keresnek új vezetőt a Nefi élére? (FRISSÍTVE: megvan...)

Új vezetőt keresnek a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet (Nefi) élére – a Magyar Idők értesülését a WebOrvos tette közzé az interneten. Alább szó lesz még egy különös pályázati kiírásról is.

A háziorvosi rendszer tervezett átalakításához szükséges erőforrások hatékonyabb felhasználása is közrejátszhat abban, hogy új vezetőt keresnek a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet (Nefi) élére – idézi a WebOrvos a Magyar Idők értesülését.

A mostani első számú vezető, Török Krisztina megbízottként vezeti az intézményt, az ÁNTSZ pedig, amely alá a Nefi tartozik, december elején pályázatot írt ki a posztra, harmincnapos határidővel – idézik tovább a Magyar Időket.

*

Kerestük, hogy hol is tették közzé a lap által említett, értelemszerűen nyilvános és lassan lejáró vezetői pályázatot. A Google tanúsága szerint december elején valóban volt egy ilyen pályázat az ÁNTSZ honlapján. Ezt tartalmazta.

FRISSÍTÉS (2015.12.16. 9:21):
Ma levelet kaptunk az ÁNTSZ kommunikációs vezetőjétől, amelyben arról tájékoztat, hogy „a pályázati felhívás a jogszabályoknak megfelelő módon az ÁNTSZ honlapján annak megjelenésétől kezdve folyamatosan elérhető az „Álláspályázatok” menüpont alatt”. S itt valóban megtaláltuk.
Ugyanakkor az esetből úgy látszik, hogy ez az információ terjesztéséhez nem feltétlenül elegendő. Aki a legelterjedtebb keresőszolgáltatást használva érkezne, az ma reggel is ezt találta. Aki viszont az ÁNTSZ honlapjának saját keresőjével kutatna egy „NEFI” keresőszóval, az legfrissebbként egy idén májusi dokumentumot talál. A „Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet” keresőszóra pedig egy időben sajátosan véletlenszerűen rendezett  lista jön fel, amelyben valóban megtalálható az álláspályázat is - a 11. találati oldalon. [kj]

(forrás: WebOrvos, Google, ÁNTSZ)

cimkék

hirdetés

Könyveink