hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

A bíróságra visz a kedvezményes út

Orvosokat és gyógyszerészeket vert át kedvezményes utazás ígéretével az a 39 éves budapesti férfi, aki ellen most fejezték be a nyomozást – idézi fel az esetet a Kisalföld.

A nyomozás szerint a férfi New York-i városlátogatással egybekötött utazást szervezett egészségügyi dolgozók és családjuk részére az Amerikai Egyesült Államokba, az Amerikai Magyar Orvosszövetség Saratosa városában megrendezésre kerülő konferenciájára. Beszedte tőlük a kedvezményes díjat, a hatvan utazó után közel 30 millió forintot. Majd írt nekik, hogy az utazás megdrágult. Erre a jelentkezők kivétel nélkül úgy nyilatkoztak, hogy a megváltozott feltételek mellett nem kívánnak részt venni a konferencián, ezzel együtt pedig kérték a befizetett összegek visszautalását. De pénzt nem kaptak.

A vizsgálat adatai szerint a Kft. az Amerikai Magyar Orvosszövetséggel nem egyezett meg, hogy csoportos utazást szervezne a konferenciára, valamint sem repülőjegy, sem szálláshely nem került lefoglalásra – olvasható a kisalfold.hu-n.

(forrás: Kisalföld Online)

cimkék

hirdetés

Könyveink