Az Élelmiszerszaklap kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. kiadványt állít össze az élelmiszeripar TOP 50innovátoráról, amelyben bemutatja a szakma számára jelentős innovációt hozó céget. Ennek publikálása a 2017. január 24-i konferencián lesz.
PROGRAM:
9:15-tőlRegisztráció
9:45-tőlKöszöntő
Miért nem jó úgy, ahogy van? Inspiráló gondolatok elméleti szakemberektől
Mitől innováció az innováció?
Miért van szüksége az embereknek az innovációra?
Fejleszthető-e, és hogyan az innovatív gondolkodás?
Mitől sikeres egy innováció?
Mi ösztönzi az innovációt? Kíváncsiság, megszállottság, kényszer?
Mennyi szerepe van a meggyőzésnek egy-egy innováció sikerében?
Hogyan lehet innovatív üzleti modellt építeni?
10:00 Az innováció biológiája Mérő László, matematikus, publicista, pszichológus
10:30 Hogyan győzzük le a változással szembeni ellenállást? Síklaki István, szociálpszichológus, az ELTE tanszékvezető egyetemi tanára
11:00VárnagyPriszcilla,Be-novative, CEO
11:30Kerekasztal-beszélgetés Mérő László, Síklaki István és Várnagy Priszcilla Moderátor: Szigeti Péter, a PPH Media tartalomfejlesztési vezetője
12:00 Ebéd
Másként kell nézni a világot? Szokatlan szemlélet, nagyszerű eredmények?
13:00 A Google-titkok: Honnan tudja ennyire a Google, hogy mi kell a népnek? Stefanek László, Café Communications, Digitális Média Vezető, Google-szakértő
13:30 Az informatikától a biopiacig. Az informatikus, aki jó minőségű élelmiszereket szeretne előállítani Simon Tamás, Qualysoft Informatika Zrt., vezérigazgató
14:00 Kávészünet
Trendteremtők: akik már megcsinálták!
14:30 A kirúgástól az édes életig! Avagy hogyan építsünk kényszerhelyzetből nemzetközileg elismert édesipari vállalkozást 6 év alatt? Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonos ügyvezetője
14:50 Túl jól sikerült szakdolgozat: ma már melléktermékből gyárt csodaszereket! Pinczés Mariann, Corn Oil Press Kft. Tulajdonos ügyvezetője, a Grapoila márka megálmodója
15:20 A TOP 50 Innovátor kiadvány bemutatása
Átütő erejű nemzetközi innovációk 2016-ból!
15:30 A Nielsen friss elemzése az Európában legsikeresebben bevezetett 9900 új termék forgalmáról Tokody Balázs, piackutató tanácsadó
Innovatív termékek életgörbéje: ötlettől a mérhető piaci sikerig
Tizenegy átütő erejű innováció esettanulmánya – Mi a sikerük titka?
Kutatás a magyar fogyasztók innovációra való fogékonyságáról
15:55Miből lesz a cserebogár? Kerekasztal-beszélgetés a TOP 50 Innovátor kiadvány néhány szereplőjével Moderátor: Ács Dóra, az Élelmiszer szaklap főszerkesztője
16:15 A konferencia zárása
Részvételi díj: 34 900 Ft + áfa / fő A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide:Jelentkezési lap letöltése
A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki. Az étel és az ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.
A december végén megjelent jogszabály változások, így a fix díj elvonása, és az új indikátor rendszer bevezetése korántsem segíti a magyar közfinanszírozott alapellátás működését.