hirdetés

Innováció - Találd ki magad!

Konferencia a TOP 50 Innovátor kiadvány bemutatására, 2017. január 24-én.
A rendezvény kulcsszava az innováció és az innovatív gondolkodás.

Időpont:
2017. január. 24. 09:15
Helyszín:
Ötkert (Budapest, V. kerület, Zrínyi utca 4.)

Az Élelmiszer szaklap kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. kiadványt állít össze az élelmiszeripar TOP 50 innovátoráról, amelyben bemutatja a szakma számára jelentős innovációt hozó céget. Ennek publikálása a 2017. január 24-i konferencián lesz. 

PROGRAM: 

9:15-től Regisztráció 

9:45-től Köszöntő

Miért nem jó úgy, ahogy van? Inspiráló gondolatok elméleti szakemberektől   

  • Mitől innováció az innováció?
  • Miért van szüksége az embereknek az innovációra?
  • Fejleszthető-e, és hogyan az innovatív gondolkodás?
  • Mitől sikeres egy innováció?
  • Mi ösztönzi az innovációt? Kíváncsiság, megszállottság, kényszer?
  • Mennyi szerepe van a meggyőzésnek egy-egy innováció sikerében?
  • Hogyan lehet innovatív üzleti modellt építeni?  

10:00 Az innováció biológiája
Mérő László, matematikus, publicista, pszichológus  

10:30 Hogyan győzzük le a változással szembeni ellenállást?
Síklaki István, szociálpszichológus, az ELTE tanszékvezető egyetemi tanára 

11:00 Várnagy Priszcilla, Be-novative, CEO

11:30 Kerekasztal-beszélgetés
Mérő László, Síklaki István és Várnagy Priszcilla
Moderátor: Szigeti Péter
, a PPH Media tartalomfejlesztési vezetője

12:00 Ebéd

Másként kell nézni a világot? Szokatlan szemlélet, nagyszerű eredmények? 

13:00 A Google-titkok: Honnan tudja ennyire a Google, hogy mi kell a népnek?
Stefanek László, Café Communications, Digitális Média Vezető, Google-szakértő 

13:30 Az informatikától a biopiacig. Az informatikus, aki jó minőségű élelmiszereket szeretne előállítani
Simon Tamás, Qualysoft Informatika Zrt., vezérigazgató 

14:00 Kávészünet

Trendteremtők: akik már megcsinálták!  

14:30 A kirúgástól az édes életig! Avagy hogyan építsünk kényszerhelyzetből nemzetközileg elismert édesipari vállalkozást 6 év alatt?
Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonos ügyvezetője 

14:50 Túl jól sikerült szakdolgozat: ma már melléktermékből gyárt csodaszereket!
Pinczés Mariann, Corn Oil Press Kft. Tulajdonos ügyvezetője, a Grapoila márka megálmodója 

15:20 A TOP 50 Innovátor kiadvány bemutatása

Átütő erejű nemzetközi innovációk 2016-ból!  

15:30 A Nielsen friss elemzése az Európában legsikeresebben bevezetett 9900 új termék forgalmáról
Tokody Balázs, piackutató tanácsadó

  • Innovatív termékek életgörbéje: ötlettől a mérhető piaci sikerig  
  • Tizenegy átütő erejű innováció esettanulmánya – Mi a sikerük titka?
  • Kutatás a magyar fogyasztók innovációra való fogékonyságáról 

15:55 Miből lesz a cserebogár? Kerekasztal-beszélgetés a TOP 50 Innovátor kiadvány néhány szereplőjével
Moderátor: Ács Dóra, az Élelmiszer szaklap főszerkesztője
 

16:15 A konferencia zárása 

 

Részvételi díj: 34 900 Ft + áfa / fő
A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide: Jelentkezési lap letöltése 

Kapcsolat: Hasznos Nelly,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 061 430 4527

 

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk.
A regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
A részvételi díjról számlát postázunk ki. Az étel és az ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.
 

Az esemény támogatói:
GS1 Magyarország
Saga
BD-EXPO
SPAR
Segafredo Zanetti Hungary
TESCO
KOMÉTA
eisberg
Szépia Bio & Art Hotel
Foodnet
hirdetés

letölthető fájlok

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
  01 02 03 04 05 06 07  
  08 09 10 11 12 13 14  
  15 16 17 18 19 20 21  
  22 23 24 25 26 27 28  
  29 30            
 
hirdetés

A december végén megjelent jogszabály változások, így a fix díj elvonása, és az új indikátor rendszer bevezetése korántsem segíti a magyar közfinanszírozott alapellátás működését.