hirdetés
2024. szeptember. 27., péntek - Adalbert.
hirdetés

Kiberbiztonsági Játs(s)zMa

2024. október 21-én, október 24-én és október 25-én (az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampánya keretében) ismét megrendezik a Kiberbiztonsági Játs(s)zMát.

Idén is megrendezi a Belügyi Tudományos Tanács a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös szervezésében, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, a Magyar Egészségügyi Menedzser Társaság, valamint az Egészségbiztonsági Nemzeti Labor Adatvezérelt Egészség Divízió  szakmai támogatásával az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampánya keretében a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa már ismert és kedvelt vetélkedőjét, közli az Egészségügyi kiberbiztonsági szemle.

A vetélkedő időpontja: 2024. október 21. (hétfő), október 24. (csütörtök) és október 25. (péntek).

A vetélkedő játékvezetője Keleti Arthur, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás alapító elnöke, valamint Bor Olivér, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága kiberbiztonsági szakértője.

A vetélkedő első nap délelőttjére a belügyi- és rendészeti ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulói, délutánra az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói jelentkezhetnek. A vetélkedő második nap délelőttjére a rendvédelmi technikumok tanulóit és a felsőoktatás hallgatóit, délutánra a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált jelentkezőket várják. A vetélkedő harmadik nap délelőttjére az egészségügyi dolgozókat (kizárólag a centrumkórházak és irányított intézmények; az irányító vármegyei intézmények, kórházak; az országos intézetek; a klinikák dolgozóit) hívják. 

A vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezhetnek.

Jelentkezési határidő: 2024. október 6. (vasárnap éjfél)

Helyszín: A vetélkedő online zajlik, a részvételhez szükséges belépési adatokat a jelentkezést követően kapják meg a csapatok.

További részletek

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!