hirdetés
hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Gyógyulni és gyógyítani is könnyebb!

A lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészség egyike az alapvető emberi jogoknak. Meghatározza az egyes emberek életét, életminőségét, ezért az egészségmegőrzés hatékonyságának növeléséhez szükséges információk jelentősége egyre jobban felértékelődik. Egyre többen vannak azok, akik pénzt és időt nem sajnálva tennének gyógyulásukért, ám az egyre szűkösebb anyagiak sokszor a gyógyulásnak is gátat szabnak. Nekik segít a Cofidis Egészség Hitel, amivel az egészségügyi szolgáltatók is gyorsan és kényelmesen is pénzükhöz juthatnak!

A Központi Statisztikai Hivatal 2009-es egészségfelmérése (ELEF) szerint a 15 évnél idősebb népesség egészségi állapota az elmúlt évtized második felében kismértékű javulást mutat, az egészségtudatosság, a prevenció, az egészségmegőrzés egyre több ember számára kezd fontossá válni. Az ELEF adatai szerint azonban a felnőtt lakosság 17 (nők), illetve 12 százaléka (férfiak) arról számolt be, hogy egészségi állapotát kifejezetten rossznak érzi. Mégis, egyáltalán nem ritka, hogy elhalasztanak vagy lemondanak egy-egy fontos beavatkozást a pénzhiány miatt. 

A lakosság 8,6 százaléka, az Európai Unió átlagánál (7,5%) több beteg halasztotta, mulasztotta el például fogorvosa felkeresését, holott szüksége lett volna a kezelésre! Leggyakrabban anyagi okok miatt, illetve félelemből maradtak távol a betegek, de sokan reménykedtek abban is, hogy a probléma magától megoldódik, a fájdalom elmúlik. 

A legtöbben (25%) időhiány miatt halasztották el a szükséges orvosi kezelést, egyötödük félt a beavatkozástól, egytizedük pedig a várólista hossza miatt nem tudta igénybe venni a szolgáltatást. A kezelés elmaradásának sorában pedig negyedik helyen említették az elmaradt kórházi ápolás indoklásául azt, hogy nem tudták megfizetni! 

Egy másik felmérés, a Cofidis Hitel Monitor adatai szerint pedig a lakosság egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egészsége megőrzése, vagy éppen javítása végett hitelt vegyen fel. Az ezer fős, reprezentatív mintán alapuló kutatásban részt vevők 47%-a szerint felelősségteljes döntés egészségügyi kezelés finanszírozásához is hitelt felvenni. Az emberek a hitelt egyébként is olyan dolognak tartják, ami csak az élethez nélkülözhetetlen dolgokra való. 

S mi lenne az élethez nélkülözhetetlenebb, mint az egészség maga? A Cofidis Magyarországi Fióktelepe éppen ezért találta ki a Cofidis Egészség Hitelt, ami nemcsak hogy egyedülálló a piacon, hanem az egészségügyi ellátóknak és a betegeknek is egyaránt kedvez. A Cofidis Egészség Hitel ugyanis lehetővé teszi, hogy a beteg gyorsan és kényelmesen igényelhesse a hitelt, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás, vagy megvásárolható a szükséges gyógyászati segédeszköz. Az ellenértéket pedig elég havi részletekben visszatörleszteni. Az egészségügyi szolgáltató pedig ugyanilyen gyorsan és egyszerűen jut az egészségügyi szolgáltatás árához, a felvett hitelösszeg ugyanis nem a páciens, hanem a beavatkozást végző partnercég számlájára érkezik. 

Legyen Ön is a Cofidis Egészség Hitel partnere, duplázza meg betegei számát, tegyen jót pácienseivel és saját magával! Mert jelen esetben, ami jó a szolgáltatónak, előnyös a betegnek is! 

Miért jó a Cofidis Egészség Hitel partnerének lenni? 

  • A szolgáltató előbb jut a pénzéhez, mintha arra várna, hogy betege összekuporgatja a pénzét.
  • Várhatóan több kezelést, szolgáltatást, gyógyászati segédeszközt tudnak így eladni, illetve több fizetőképes paciens is lesz általa.
  • Az egészségügyi szolgáltató neve és elérhetősége az egeszseghitel.cofidis.hu-ra felkerül, mint szerződött partner. 

Miért éri meg a betegnek? 

  • Ha most van szüksége a kezelésre, de nincs meg a szükséges anyagi háttér.
  • Egyes orvosi beavatkozások, gyógyászati segédeszközök végre elérhetővé válnak, nem romlik tovább a beteg egészségi állapota.
  • A hitelfelvétel gyors, azonnali a hitelbírálat.
  • Önerő nélkül is igényelhető.
  • A Cofidis Egészség Hitel 30  ezertől egymillió forintig terjedhet, a futamidő pedig 6-60 hónapig is tarthat.
  • A teljes összeg visszafizetése után a hitel rulírozóvá, vagyis újra felvehetővé válik.
  • A hitel forint alapú, így nincs árfolyam kockázat.
  • Nincsenek rejtett költségek (nincs hitelbírálati díj, nincs folyósítási díj, nincs kezelési költség, nincs postázási díj).
  • A Cofidis csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez, amelynek kötelező érvénnyel alávetette magát. 

Segítse ügyfeleit Ön is Cofidis Egészség Hitellel! Ha érdekli a lehetőség, látogasson el az egeszseghitel.cofidis.hu oldalra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen!

Cofidis

(X)

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés