hirdetés
2022. január. 20., csütörtök - Fábián, Sebestyén.
hirdetés

A rivaroxaban és a kis molekulasúlyú heparin hatékonyságának és biztonságosságának összehasonlítása daganathoz társuló tromboembóliában

A rivaroxaban hasonló hatékonyságot és biztonságosságot mutatott daganathoz társuló tromboembóliában, mint a kis molekulasúlyú heparin. A vizsgálati végpontok közül a recidív tromboembólia kockázatát csökkentette a kis molekulasúlyú heparinnal összehasonlítva, ezért ez utóbbi alternatívája lehet a daganatjoz társuló tromboembóliás szövődmények kezelésében.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Bedő Csaba
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

E havi szerkesztőnk

Dr. Battyányi Bertalan

 

Szakmai önéletrajz

 

1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarán.  A nyíregyházi Jósa András Megyei Kórház V. számú, hematológiai profilú belgyógyászati osztályán lettem osztályos orvos, 1998-tól belgyógyász szakorvos. 2000-től ugyanezen intézmény kardiológia-angiológia  profilú, III. számú belgyógyászati osztályára kerültem. Innen tettem 2002-ben klinikai hematológiából, majd 2004- ben kardiológiából szakvizsgát. Felnőtt transthorakalis és transoesophageális  licencvizsgákkal rendelkezem. 2006-tól a Szabolcs-Szatmár-Beregi Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (a fenti intézet jogutódja) kardiológiai járóbeteg szakellátásában dolgozom a kórház vásárosnaményi telephelyén.

 

hirdetés