2024. április. 27., szombat - Zita.
hirdetés

Egészségértés Díj 2023 – Egészség. Érted!

December 1. éjfélig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek. Az Egészségértés Díjat az AIPM 2016-ban azzal a szándékkal bocsátotta útjára, hogy évről évre megtalálja, díjazza és bemutassa Magyarország legkreatívabb és legeredményesebb, egészségértést fejlesztő kezdeményezéseit. Az idén négy kategóriában mindösszesen 3,5 millió forint értékű díjat osztanak szét.

Az Egészségértés Díj elindításának célja, hogy az egészségértés fejlesztésére létrehozott programok alkotói az erőfeszítéseiknek megfelelő elismerést, a fejlődésükhöz szükséges anyagi támogatást és széles körű publicitást kapjanak. A díj elismeri és támogatja azokat a programokat és projekteket, amelyek újszerű megoldásokkal járulnak hozzá Magyarországon az egészségügyi ismeretek terjesztéséhez és az egészséges életmódot támogató kultúra fejlesztéséhez.

Az Egészségértés Díj pályázaton idén négy kategóriában lehet nevezni: külön indulhatnak az egészségügyi intézmények, illetve a civil szervezetek, valamint idén különdíjat kaphat a fiatalok egészségértését támogató legjobb projekt, és a korábbiaknak megfelelően – a közönségszavazás eredménye alapján – közönségdíjat is kiosztanak.

A pénzdíjak bruttó 750 000 és 1 000 000 forint között mozognak, a nyerteseket oklevéllel és plakettel is jutalmazza az AIPM.

A pályázatok leadásának határideje 2023. december 1. éjfél; ekkor kezdődik a közönségszavazás, ami 2023. december 10-én 20 óráig tart. Az eredményhirdetés pedig 2023. december 11-én lesz.

Az AIPM továbbra is várja az egészségértés fejlesztésének területén kiemelkedő munkát végző személyek és szervezetek jelentkezését, hogy decemberben ismét együtt ünnepelhessük az egészségügyi innováció és eredményesség elkötelezettjeit Magyarországon.

 

(forrás: PR-ego Kommunikációs Ügynökség)
hirdetés

Könyveink