2024. május. 05., vasárnap - Györgyi.
hirdetés

A legjobb díját nyerte a FirstMed

Az idén 20 éves FirstMed magánklinika az ügyfelek szavazatai alapján elnyerte a legjobbnak járó „Best in Class” elismerést a Best of Budapest & Hungary magán egészségügyi szolgáltatók kategóriájában.

Az 1999-ben alapított FirstMed nyerte a szolgáltatói szektor egyik legkomolyabb hazai díja, a „Best of Budapest & Hungary” magán egészségügyi kategóriáját. Idén először az online szavazás eredményeként az ágazatok legjobbjainak választottak speciális, „Best in Class” oklevelet kaptak.

A Budapest Week Publishing által alapított „Best of Budapest & Hungary” az évek során azért vált széles körben igazodási ponttá, mert a több mint 40 kategóriában a szolgáltatásokat igénybe vevő nagyközönség számára meghirdetett nyílt, igen szigorú és független szavazás mentén zajlik. A voksolás módja garantálja, hogy kizárólag azok a társaságok szerezhetik meg az elismerést, amelyek folyamatosan kiemelkedő minőséget képesek nyújtani ügyfeleik, partnereik számára. A gálaesten kihirdetett győztesek kilétét éppen ezért az üzleti élet szereplői, a véleményformáló források is figyelemmel kísérik, hiszen az eredmény a piaci elégedettséget tükrözi.

(forrás: Noguchi Porter Novelli )
hirdetés

Könyveink