hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 35
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-05-22

Egy irodalmi áttekintés a kockázati tényezők jelentős csökkenését mutatta ki szív-érrendszeri, daganatos és anyagcsere-betegségek esetén a növényi alapú étrend követése esetén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-05-17

Egy nagyszabású új tanulmány megállapította, hogy a növényi alapú étrend csökkenti a rák, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, írja az rtl.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-04-19

Az Eisberg idén először életre hívott Színes Tálak Kutatása fényt derített néhány meglepő trendre a napközbeni étkezéssel kapcsolatban.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2023-08-24

Az intersticiális tüdőbetegségek (ILD) csoportja mintegy 200 különböző tüdőbetegséget foglal magába. 

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-04-06

A pescatárius, a vegetáriánus és vegán étrend követése nemcsak egészségügyi előnyökkel jár, hanem a környezetre is a legkisebb hatást gyakorolja, írja az OTSZ Online.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-01-09

A legtöbben a cukros ételekről mondanának le a legkönnyebben – derült ki egy friss kutatásból, amit a Pénzcentrum idéz.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-12-28

Glutén vagy laktóz nélküli ételek fogyasztása az ünnepi szezonban (is) szükségtelen az egészségesek számára.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-09-02

Egy új kutatás szerint a nagy dózisú B6-vitamin táplálékkiegészítők csökkenthetik a szorongást és a depressziót, közli az OTSZ Online.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-08-12

33 százalékkal nagyobb eséllyel szenvednek medencetörést a hús- és halevőkhöz képest azok, akik ragaszkodnak a vegetáriánus diétához – írja a Qubit.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-02-26

Egy nagyszabású brit kutatás szerint a növényi étrenden élők 14 százalékkal kisebb eséllyel betegszenek meg rákban, mint a húsevők.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?