hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 24
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-06-28

Gastrolyzer Hidrogén monitort kapott Berettyóújfaluban a DEKK Gróf Tisza István Campus Csecsemő- és Gyermekosztálya.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-06-14

A fermentáció az egyik legősibb élelmiszertartósítási-technika, amit vélhetően már 9000 éve ismer az emberiség, közli a PharmaOnline.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-12-28

Glutén vagy laktóz nélküli ételek fogyasztása az ünnepi szezonban (is) szükségtelen az egészségesek számára.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-08-10

A táplálkozás alapvető szerepet játszik számos betegség, így az allergiák kialakulásában is. Az ételallergének elsődlegesen a tápcsatornán keresztül jutnak be, és gyakran az allergia megnyilvánulási helyét is képezik.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-03-02

A laktózintolerancia története minden bizonnyal messze korokig vezethető vissza, írja összeállításában a PharmaOnline.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-01-23

A laktózintolerancia nem betegség, hanem az emlősök természetes állapota, derül ki a Qubit összeállításából.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-12-10

Nagyszabású gyermekegészségügyi kezdeményezés indult a Dél-Alföldön, hogy fordítsanak a következő generációk kondícióján.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-05-16

A migrén az Afrikából való kirajzás során a hideghez történő genetikai adaptáció melléktermékeként alakulhatott ki, írja a PLOS Genetics tanulmánya.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-05-08

Elindult a marketingkampány: idén is a tej és a tejtermékek jótékony hatásával ismertetik meg a gyerekeket.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-08-18

Igaz, a lakosság 30 %-a laktózérzékeny, de nekik sem volna szabad kihagyni a kálciumdús tápanyagot étrendjükből, szól az Origó cikke. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?