2024. május. 15., szerda - Zsófia, Szonja.

Praxisközösségben dolgozók igényeit méri fel kérdőívvel az OKFŐ

A területi kollegiális praxisközösségben részt vevő dolgozók képzési preferenciáit mérnék fel a helyreállítási alap forrásainak felhasználásához.

hirdetés

Az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) a lakóhelyközeli ellátás fejlesztését végzi, amelyben várhatóan a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) forrásait is fel tudja használni.

A fejlesztés során – a többi közt – továbbképzések és új típusú alapellátási licencképzések megvalósítására is sor kerülhet. Jelen kérdőívvel felmérik a területi kollegiális praxisközösségben részt vevő orvosok és szakdolgozók képzési preferenciáit és azon kompetenciaterületeket, amelyeket fejlesztenének. Az európai uniós forrás felhasználásával a lehető leghatékonyabban, az igényeknek megfelelő szakmai fejlődési lehetőségeket terveznek.

Ennek érdekében a praxisok minden kollégáját arra kérik, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a tervezési munkát!

A kitöltést önállóan, minden orvosnak és szakdolgozónak külön kell elvégeznie!

Kérdőív szakdolgozók részére IDE kattintva érhető el.

Kérdőív az orvosok számára IDE kattintva érhető el.

A kitöltés kb. 10-15 percet igényel. A kitöltéshez a szolgálat (praxis) orvosának a kollegiális praxisközösségi regisztrációkor megadott email címére és az érintett praxis 9 számjegyű HSZ/FIN kódjának a megadására van szükség.

HSZ/FIN kód megtalálható a NEAK honlapján letölthető táblázatokban ITT.

Amennyiben a kérdőív kitöltése során preferenciasorrendet szükséges felállítani az egyes válaszopciók között, abban az esetben mindegyik válaszopcióhoz egy eltérő értéket szükséges beírni. Ha pedig meghatározott számú válaszopciót lehet csak kiválasztani, abban az esetben a megadott válaszopciók számán felüli kitöltéseket automatikusan törli a rendszer.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!